Denizlili genç İstanbul'da girdiği denizde boğuldu!

ASAYİŞ 23.09.2018 - 09:41, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizlili genç İstanbul'da girdiği denizde boğuldu!

Denizlili üniversite öğrencisi gittiği İstanbul'da, arkadaşlarıyla girdiği denizde boğularak hayatını kaybetti. Olay, dün öğle saatlerinde İstanbul'da meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Denizli Tavas İlçesi'nden olan 18 yaşındaki Mevlüt İlavlı, arkadaşlarıyla birlikte geziye gittiği İstanbul'da öğle saatlerinde serinlemek amacıyla denize girdi. Bir anda dalgaya kapılan üniversite öğrencisi genç, bir anda gözden kayboldu. Cankurtaranların da müdahale ettiği olayda İlavlı'nın, denizden cansız bedeni çıkarıldı.   Otopsi için morga kaldırılan İlavlı'nın ölümü Denizli'nin Tavas İlçesine bağlı Yahşiler Mahallesini yasa boğdu. Çevresi tarafından sevilen biri olana İlavlı'nın naşının otopsinin ardından bugün memleketine getirileceği  ve kılınacak cenaze namazının ardından Yahşiler Mahallesi Mezarlığında toprağa verileceği öğrenildi.   ‎  

Denizlili üniversite öğrencisi gittiği İstanbul'da, arkadaşlarıyla girdiği denizde boğularak hayatını kaybetti.


Olay, dün öğle saatlerinde İstanbul'da meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Denizli Tavas İlçesi'nden olan 18 yaşındaki Mevlüt İlavlı, arkadaşlarıyla birlikte geziye gittiği İstanbul'da öğle saatlerinde serinlemek amacıyla denize girdi. Bir anda dalgaya kapılan üniversite öğrencisi genç, bir anda gözden kayboldu. Cankurtaranların da müdahale ettiği olayda İlavlı'nın, denizden cansız bedeni çıkarıldı.

 

Otopsi için morga kaldırılan İlavlı'nın ölümü Denizli'nin Tavas İlçesine bağlı Yahşiler Mahallesini yasa boğdu. Çevresi tarafından sevilen biri olana İlavlı'nın naşının otopsinin ardından bugün memleketine getirileceği  ve kılınacak cenaze namazının ardından Yahşiler Mahallesi Mezarlığında toprağa verileceği öğrenildi.
 


 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.