Denizlili Genç Yürekler İyilikle Tanışacak…

DENİZLİ 02.10.2019 - 12:31, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Denizlili Genç Yürekler İyilikle Tanışacak…

Deniz Feneri Derneği ve Denizli İl Milli Eğitim İyilikte Buluşuyor…

“İyilik okulu” projesi yeni eğitim döneminde Denizli’den start alıyor   İlk orta ve lise seviyesindeki genç yüreklerin hem eğitim-öğretim hayatları boyunca, hem de yaşamlarının diğer safhalarında çevrelerine, ülkemize ve yaşadıkları dünyaya duyarlı birer şahsiyet haline gelmeleri amaçlanan proje, genç kuşakların yardımlaşma ve dayanışma duygularını artırmayı hedefliyor.   Kısa film ve görsellerin de kullanıldığı sunumda Derneğimizin iyilik deneyimlerini öğrencilerle paylaşarak onlarda yardımlaşma ve dayanışma bilinci oluşturmayı hedefliyoruz. Tarih : 03.10.2019 Adres: Server Gazi Anadolu İmam Hatip Lisesi Denizli Merkez, Hakkı Dereköylü Cd. No:42/1 Saat : 09:15   İHTİYAÇ SAHİBİ AİLELER BULUŞMASI Bu etkinliğin hemen ardından 100 aileye gıda ve temizlik malzemesi verilecek. Ortak değerlerimizin anlatıldığı bu duygu yüklü etkinlikte ve ihtiyaç sahibi ailelere yapılacak dağıtımda siz değerli medya mensuplarımızı da aramızda görmek istiyoruz. Tarih: 03,10,2019 İkinci Etkinlik Adresi: Karaman Mah. Kazım Kaynak Cad. No:25’te Akpınar Parkı Üzerinde İkinci etkinlik Saat :10:30  
Deniz Feneri Derneği ve Denizli İl Milli Eğitim İyilikte Buluşuyor…

“İyilik okulu” projesi yeni eğitim döneminde Denizli’den start alıyor

 

İlk orta ve lise seviyesindeki genç yüreklerin hem eğitim-öğretim hayatları boyunca, hem de yaşamlarının diğer safhalarında çevrelerine, ülkemize ve yaşadıkları dünyaya duyarlı birer şahsiyet haline gelmeleri amaçlanan proje, genç kuşakların yardımlaşma ve dayanışma duygularını artırmayı hedefliyor.

 

Kısa film ve görsellerin de kullanıldığı sunumda Derneğimizin iyilik deneyimlerini öğrencilerle paylaşarak onlarda yardımlaşma ve dayanışma bilinci oluşturmayı hedefliyoruz.

Tarih : 03.10.2019

Adres: Server Gazi Anadolu İmam Hatip Lisesi Denizli Merkez, Hakkı Dereköylü Cd. No:42/1

Saat : 09:15

 

İHTİYAÇ SAHİBİ AİLELER BULUŞMASI

Bu etkinliğin hemen ardından 100 aileye gıda ve temizlik malzemesi verilecek. Ortak değerlerimizin anlatıldığı bu duygu yüklü etkinlikte ve ihtiyaç sahibi ailelere yapılacak dağıtımda siz değerli medya mensuplarımızı da aramızda görmek istiyoruz.

Tarih: 03,10,2019

İkinci Etkinlik Adresi: Karaman Mah. Kazım Kaynak Cad. No:25’te Akpınar Parkı Üzerinde

İkinci etkinlik Saat :10:30

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.