Denizlili gencin babası İnanç: Oğlumun kaçırılma ihtimali yok

ASAYİŞ 19.07.2018 - 13:46, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizlili gencin babası İnanç: Oğlumun kaçırılma ihtimali yok

Kayıplara karıştıktan 3 gün sonra sabah saatlerinde bulunan Denizli Çamelili Murat İnanç’ın (24) babası Bilal İnaç, oğlunun kaçırılmış ihtimalinin olmadığını kaydetti.   3 gün önce ikamet ettiği Muğla Ortaca’da sabah saatlerinde kaybolan Denizli Çamelili Murat İnanç, bugün yine sabah saatlerinde bulundu. Ortaca Pakenekte teknelerin bağlandığı Asarlıkta bir teknenin kapalı bölümünde bulunan Murat İnanç’ın şuuru yerinde ancak konuşamıyor. Babası Bilal İnaç’ın verdiği bilgilere göre, Murat İnanç’ın kaçırılmış olabileceği ihtimali yok. Teknenin kapalı bölümünde bulunduğu için böyle bir kanıya vardığını belirten baba Bilal İnanç, “Oğlumu Ortaca’da yeni yapılan devlet hastanesine kaldırdık. Serum takıldı, kalp grafiği çekildi.  Bütün tetkik ve kontrolleri yapılıyor. Konuşamıyor ama sorduklarımıza kafa sallayarak cevap veriyor” dedi.   “Kaçırılma ihtimali vermiyorum ama geceleri orada nasıl durdu”   Oğlunun kaçırılmış olabileceğine ihtimal vermeyen baba Bilal İnanç, “Oğlum teknenin kapalı bölümünde bulundu. Kaybolduğu gün gece patronuna ‘Burası karanlık, burası neresi bilmiyorum” demesi ve 3 gün orada geceleri nasıl durdu. Halen anlamış durumda değilim” diye konuştu.   

Kayıplara karıştıktan 3 gün sonra sabah saatlerinde bulunan Denizli Çamelili Murat İnanç’ın (24) babası Bilal İnaç, oğlunun kaçırılmış ihtimalinin olmadığını kaydetti.

 

3 gün önce ikamet ettiği Muğla Ortaca’da sabah saatlerinde kaybolan Denizli Çamelili Murat İnanç, bugün yine sabah saatlerinde bulundu. Ortaca Pakenekte teknelerin bağlandığı Asarlıkta bir teknenin kapalı bölümünde bulunan Murat İnanç’ın şuuru yerinde ancak konuşamıyor. Babası Bilal İnaç’ın verdiği bilgilere göre, Murat İnanç’ın kaçırılmış olabileceği ihtimali yok. Teknenin kapalı bölümünde bulunduğu için böyle bir kanıya vardığını belirten baba Bilal İnanç, “Oğlumu Ortaca’da yeni yapılan devlet hastanesine kaldırdık. Serum takıldı, kalp grafiği çekildi.  Bütün tetkik ve kontrolleri yapılıyor. Konuşamıyor ama sorduklarımıza kafa sallayarak cevap veriyor” dedi.

 

“Kaçırılma ihtimali vermiyorum ama geceleri orada nasıl durdu”

 

Oğlunun kaçırılmış olabileceğine ihtimal vermeyen baba Bilal İnanç, “Oğlum teknenin kapalı bölümünde bulundu. Kaybolduğu gün gece patronuna ‘Burası karanlık, burası neresi bilmiyorum” demesi ve 3 gün orada geceleri nasıl durdu. Halen anlamış durumda değilim” diye konuştu.   

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.