Denizlili Güzel Miss Turkey adayları arasında!

SANAT 22.09.2018 - 10:39, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizlili Güzel Miss Turkey adayları arasında!

1926 yılından bu yana düzenlenen ve 88 senedir devam eden Miss Turkey için 2018 finalistleri belirlendi. 20 finalist arasında Denizli'den Gülsüm İlayda Özülke'de yer alıyor. Özülke bu akşam düzenlenecek finalde boy gösterecek.   Bu yıl Hilton Hotel'de gerçekleşecek Miss Turkey 2018 finalistleri belli oldu. Kampa giren 20 aday birincilik tacını takmak için mücadele edecek.  Yarışmada  226 Miss Turkey adayı arasından seçilerek finale adını yazdıran isimlerden Denizlili güzel, Gülsüm İlayda Özülke'de yer alıyor.   Türkiye'nin merakla beklediği Miss Turkey adayları arasında yer alan Gülsüm İlayda Özülke ile birlikte 20 aday final gecesinde boy gösterecek. Finalde birinciliği kazanacak güzel ülkemizi dünya güzellik yarışmasında temsil etmeye hak kazanacak.   Miss Turkey 2018 final gecesi ne zaman yapılacak?   22 Eylül (bugün) akşamı Saat 20:30 'de başlayacak organizasyon, 1an TV’den ve Miss Turkey resmi hesaplarından canlı olarak yayınlanacak.     Gülsüm İlayda Özülke Yaş 21  Boy 1,76 Doğum Yeri Denizli GİRNE AMERİKAN ÜNİVERSİTESİ, BEŞERİ BİLİMLER FAKÜLTESİ, İNGİLİZ DİLİ VE EDEBİYATI BÖLÜMÜ, 3. SINIF ÖĞRENCİSİ

1926 yılından bu yana düzenlenen ve 88 senedir devam eden Miss Turkey için 2018 finalistleri belirlendi. 20 finalist arasında Denizli'den Gülsüm İlayda Özülke'de yer alıyor. Özülke bu akşam düzenlenecek finalde boy gösterecek.
 

Bu yıl Hilton Hotel'de gerçekleşecek Miss Turkey 2018 finalistleri belli oldu. Kampa giren 20 aday birincilik tacını takmak için mücadele edecek.  Yarışmada  226 Miss Turkey adayı arasından seçilerek finale adını yazdıran isimlerden Denizlili güzel, Gülsüm İlayda Özülke'de yer alıyor.
 

Türkiye'nin merakla beklediği Miss Turkey adayları arasında yer alan Gülsüm İlayda Özülke ile birlikte 20 aday final gecesinde boy gösterecek. Finalde birinciliği kazanacak güzel ülkemizi dünya güzellik yarışmasında temsil etmeye hak kazanacak.

 

Miss Turkey 2018 final gecesi ne zaman yapılacak?
 

22 Eylül (bugün) akşamı Saat 20:30 'de başlayacak organizasyon, 1an TV’den ve Miss Turkey resmi hesaplarından canlı olarak yayınlanacak.

 

 

Gülsüm İlayda Özülke
Yaş 21 
Boy 1,76
Doğum Yeri Denizli
GİRNE AMERİKAN ÜNİVERSİTESİ, BEŞERİ BİLİMLER FAKÜLTESİ, İNGİLİZ DİLİ VE EDEBİYATI BÖLÜMÜ, 3. SINIF ÖĞRENCİSİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.