Denizlili Hakemler Yeni Sezona Hazırlanıyor

SPOR 12.07.2017 - 17:36, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Denizlili Hakemler Yeni Sezona Hazırlanıyor

Merkez Hakem Kurulu 2017-2018 futbol sezonunda üst liglerde görev yapacak hakemleri açıkladı. Denizli’yi temsil edecek hakemlerle bir araya gelen Gençlik Spor İl Müdürü Ahmet İbanoğlu, yeni sezon için genç hakemlere başarılar diledi.

Merkez Hakem Kurulu 2017-2018 futbol sezonunda üst liglerde görev yapacak hakemleri açıkladı. Denizli’yi temsil edecek hakemlerle bir araya gelen Gençlik Spor İl Müdürü Ahmet İbanoğlu, yeni sezon için genç hakemlere başarılar diledi.   Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu, 2017-2018 futbol sezonunda görev yapacak hakem ve klasman listelerini önceki gün açıkladı. Geçen sezon Spor Toto Süper Lig’de çaldığı düdüklerle taraflı tarafsız herkesin takdirini kazanan Denizlili Ümit Öztürk, yeni sezonda Türkiye’nin en iyi 22 hakemi arasına yine ismini yazdırdı. Öztürk’ün yanı sıra, çizgi hakemliğinde bayraklarıyla dikkat çeken bir başka Denizlili isim Osman Gökhan Bilir, Süper Lig yardımcı hakem listesinde yer aldı.   GENÇ HAKEMLER YETİŞİYOR Denizlili genç hakemlerde adım adım üst klasmanlara yükselme başarısını sürdürüyor. Merkez Hakem Kurulu listesinde yer alan B Klasman yardımcı hakemi Murat Tuğberk Curbay, C Klasman hakemi Feridun Daldaş, C Klasman yardımcı hakemleri Murat Can Ilgaz ve Yusuf Batuhan Yıldızlar yeni sezonda görev bekleyecekler.                 İBANOĞLU’NU ZİYARET ETTİLER Yeni sezon hazırlıklarına başlayan hakemler, önceki gün Gençlik Spor İl Müdürü Ahmet İbanoğlu’nu ziyaret etti. Aynı zamanda Futbol Üst Klasman Gözlemciliği görevini sürdüren İbanoğlu, yeni sezonda Denizli’yi temsil edecek hakemlere başarılar diledi. Ülkemizin futbol hakemliğinde çok önemli seviyelere yükseldiğini kaydeden İbanoğlu, genç hakemlerin de geldikleri seviyede görevlerini başarıyla yapacaklarına inandığını söyledi.   AVRUPA LİGİNDE GÖREV ALDILAR Önceki dönemlerde kendisine iki sezon mentörlük yapan İbanoğlu’na teşekkür eden Ümit Öztürk, kendilerine güvenen, yol gösteren ve her zaman destek olan başta camianın büyükleri olmak üzere herkese teşekkür etti. Genç hakemler, görev alacakları maçlarda bulundukları seviyenin hakkını vereceklerini kaydetti.   29 Haziran’da Sırbistan’da oynanan UEFA Avrupa Ligi 1. ön eleme turunda Vojvodina - Ruzomberok maçında Ümit Öztürk 4. Hakem, Osman Gökhan Bilir ise yardımcı hakem olarak görev almıştı.
Merkez Hakem Kurulu 2017-2018 futbol sezonunda üst liglerde görev yapacak hakemleri açıkladı. Denizli’yi temsil edecek hakemlerle bir araya gelen Gençlik Spor İl Müdürü Ahmet İbanoğlu, yeni sezon için genç hakemlere başarılar diledi.

Merkez Hakem Kurulu 2017-2018 futbol sezonunda üst liglerde görev yapacak hakemleri açıkladı. Denizli’yi temsil edecek hakemlerle bir araya gelen Gençlik Spor İl Müdürü Ahmet İbanoğlu, yeni sezon için genç hakemlere başarılar diledi.

 

Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu, 2017-2018 futbol sezonunda görev yapacak hakem ve klasman listelerini önceki gün açıkladı. Geçen sezon Spor Toto Süper Lig’de çaldığı düdüklerle taraflı tarafsız herkesin takdirini kazanan Denizlili Ümit Öztürk, yeni sezonda Türkiye’nin en iyi 22 hakemi arasına yine ismini yazdırdı. Öztürk’ün yanı sıra, çizgi hakemliğinde bayraklarıyla dikkat çeken bir başka Denizlili isim Osman Gökhan Bilir, Süper Lig yardımcı hakem listesinde yer aldı.

 

GENÇ HAKEMLER YETİŞİYOR

Denizlili genç hakemlerde adım adım üst klasmanlara yükselme başarısını sürdürüyor. Merkez Hakem Kurulu listesinde yer alan B Klasman yardımcı hakemi Murat Tuğberk Curbay, C Klasman hakemi Feridun Daldaş, C Klasman yardımcı hakemleri Murat Can Ilgaz ve Yusuf Batuhan Yıldızlar yeni sezonda görev bekleyecekler.

               

İBANOĞLU’NU ZİYARET ETTİLER

Yeni sezon hazırlıklarına başlayan hakemler, önceki gün Gençlik Spor İl Müdürü Ahmet İbanoğlu’nu ziyaret etti. Aynı zamanda Futbol Üst Klasman Gözlemciliği görevini sürdüren İbanoğlu, yeni sezonda Denizli’yi temsil edecek hakemlere başarılar diledi. Ülkemizin futbol hakemliğinde çok önemli seviyelere yükseldiğini kaydeden İbanoğlu, genç hakemlerin de geldikleri seviyede görevlerini başarıyla yapacaklarına inandığını söyledi.

 

AVRUPA LİGİNDE GÖREV ALDILAR

Önceki dönemlerde kendisine iki sezon mentörlük yapan İbanoğlu’na teşekkür eden Ümit Öztürk, kendilerine güvenen, yol gösteren ve her zaman destek olan başta camianın büyükleri olmak üzere herkese teşekkür etti. Genç hakemler, görev alacakları maçlarda bulundukları seviyenin hakkını vereceklerini kaydetti.  

29 Haziran’da Sırbistan’da oynanan UEFA Avrupa Ligi 1. ön eleme turunda Vojvodina - Ruzomberok maçında Ümit Öztürk 4. Hakem, Osman Gökhan Bilir ise yardımcı hakem olarak görev almıştı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.