Denizlili Hayırseverlerden 15 Temmuz Su Kuyusu

DENİZLİ 05.08.2017 - 14:38, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Denizlili Hayırseverlerden 15 Temmuz Su Kuyusu

Denizlili hayırseverler Bangladeş Arakan Kampları’nda 15 Temmuz Şehitleri Su Kuyusu açtırdı.

15 Temmuz darbe girişiminin yıldönümünde Denizlili hayırseverler bir kampanya düzenleyerek 15 Temmuz şehitlerinin anısına bir su kuyusu açma kararı almışlardı. Bu kampanya büyük bir ilgi gördü ve kısa sürede gerekli olan yardım miktarı toplandı.     Denizli dışından da yardımların ulaştırıldığı kampanyada toplanan paralar Denizli İnşirah Derneği’ne teslim edildi. Dernek aracılığı ile Bangladeş’te bulunan Arakanlı mültecilerin yaşadığı kampta bir su kuyusu açtırıldı. Kısa sürede tamamlanan kuyu dualarla açılarak ihtiyaç sahiplerinin kullanımına açıldı.   Açılan kuyunun adı da “15 Temmuz Şehitleri Su Kuyusu” olarak belirlendi. Kampta yaşayan Müslüman kardeşlerimiz Türkiye’den gelen yardımlar sayesinde ayakta durduklarını belirterek yardımseverlere şükranlarını ilettiler.   Denizli İnşirah Derneği İl Temsilcisi Bilal Aycan da “Halkımızın bu duyarlılığı bizleri çok mutlu etti. Gerek kamplarda yaşayan kardeşlerimizin su ihtiyacının karşılanması, gerekse 15 Temmuz şehitlerinin anısına böyle hayırlı bir girişimde bulunulması çok önemli bir çalışmadır. Bizler de böyle hayırlı bir işe aracılık etmekten dolayı onur duyduk. Allah hayırsever halkımızdan razı olsun inşallah.” dedi.  
Denizlili hayırseverler Bangladeş Arakan Kampları’nda 15 Temmuz Şehitleri Su Kuyusu açtırdı.

15 Temmuz darbe girişiminin yıldönümünde Denizlili hayırseverler bir kampanya düzenleyerek 15 Temmuz şehitlerinin anısına bir su kuyusu açma kararı almışlardı. Bu kampanya büyük bir ilgi gördü ve kısa sürede gerekli olan yardım miktarı toplandı.

 

 

Denizli dışından da yardımların ulaştırıldığı kampanyada toplanan paralar Denizli İnşirah Derneği’ne teslim edildi. Dernek aracılığı ile Bangladeş’te bulunan Arakanlı mültecilerin yaşadığı kampta bir su kuyusu açtırıldı. Kısa sürede tamamlanan kuyu dualarla açılarak ihtiyaç sahiplerinin kullanımına açıldı.

 

Açılan kuyunun adı da “15 Temmuz Şehitleri Su Kuyusu” olarak belirlendi. Kampta yaşayan Müslüman kardeşlerimiz Türkiye’den gelen yardımlar sayesinde ayakta durduklarını belirterek yardımseverlere şükranlarını ilettiler.

 

Denizli İnşirah Derneği İl Temsilcisi Bilal Aycan da “Halkımızın bu duyarlılığı bizleri çok mutlu etti. Gerek kamplarda yaşayan kardeşlerimizin su ihtiyacının karşılanması, gerekse 15 Temmuz şehitlerinin anısına böyle hayırlı bir girişimde bulunulması çok önemli bir çalışmadır. Bizler de böyle hayırlı bir işe aracılık etmekten dolayı onur duyduk. Allah hayırsever halkımızdan razı olsun inşallah.” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.