Denizlili İbrahim amca 14 yıl sonra muradına erdi

YAŞAM 31.10.2016 - 15:49, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Denizlili İbrahim amca 14 yıl sonra muradına erdi

Denizlili İbrahim amca 14 yıl sonra muradına erdi / denizli 20 haber / denizli 20 haber

Muğla'nın Milas ilçesinde 70 yaşındaki Denizlili İbrahim amca, Milaslı 60 yaşındaki Ummuhan teyze ile dünya evine girdi. Denizli'de yaşayan 70 yaşındaki emekli İbrahim Karaca, 2002 yılında tanıştığı 60 yaşındaki Muğla'nın Milas ilçesindeki Ummahan Kökten ile nikah masasına oturdu. Karaca, gazetecilere yaptığı açıklamada, Kökten ile 2002 yılında tatil için geldiği Bodrum'da, otelde çalıştığı sırada tanıştığını söyledi. Bu sırada arkadaş olduklarını anlatan Karaca, zaman içinde yakınlaştıklarını belirterek, "Aradan geçen yıllar boyunca arkadaşlığımız sürdü. Birkaç kez evlenme niyetindeydik ama maddi durumumuzun el vermemesi nedeniyle başarılı olamadık. Sabrettik ve 14 yılın sonunda nikah masasına oturduk." dedi. Karaca, gençlere de koşullar ne olursa olsun evlenmelerini tavsiye etti. Nikahın gerçekleşmesiyle yıllardır bekledikleri mutluluğa kavuştuğunu söyleyen Kökten de "Biraz zorlu bir sürecin ardından çok şükür nikahla dünyaevine girdik. Çok mutluyum." diye konuştu. Çiftçin fotoğrafçısı Faruk Uslu, 16 yıldır meslekte olduğunu ancak ilk kez bu yaşta bir çifti fotoğrafladığını dile getirdi. Uslu, "20'li, 30'lu, hatta 40'lı yaşlarda çok çiftin fotoğrafını çektim ama hiç böylesi denk gelmemişti. Dış çekim fotoğrafları sırasında vatandaşlar da ilginç buldukları bu görüntüyü ölümsüzleştirmeye çalışıyordu." diye konuştu.
Denizlili İbrahim amca 14 yıl sonra muradına erdi / denizli 20 haber / denizli 20 haber

Muğla'nın Milas ilçesinde 70 yaşındaki Denizlili İbrahim amca, Milaslı 60 yaşındaki Ummuhan teyze ile dünya evine girdi.



Denizli'de yaşayan 70 yaşındaki emekli İbrahim Karaca, 2002 yılında tanıştığı 60 yaşındaki Muğla'nın Milas ilçesindeki Ummahan Kökten ile nikah masasına oturdu.



Karaca, gazetecilere yaptığı açıklamada, Kökten ile 2002 yılında tatil için geldiği Bodrum'da, otelde çalıştığı sırada tanıştığını söyledi. Bu sırada arkadaş olduklarını anlatan Karaca, zaman içinde yakınlaştıklarını belirterek, "Aradan geçen yıllar boyunca arkadaşlığımız sürdü. Birkaç kez evlenme niyetindeydik ama maddi durumumuzun el vermemesi nedeniyle başarılı olamadık. Sabrettik ve 14 yılın sonunda nikah masasına oturduk." dedi.

Karaca, gençlere de koşullar ne olursa olsun evlenmelerini tavsiye etti.

Nikahın gerçekleşmesiyle yıllardır bekledikleri mutluluğa kavuştuğunu söyleyen Kökten de "Biraz zorlu bir sürecin ardından çok şükür nikahla dünyaevine girdik. Çok mutluyum." diye konuştu.

Çiftçin fotoğrafçısı Faruk Uslu, 16 yıldır meslekte olduğunu ancak ilk kez bu yaşta bir çifti fotoğrafladığını dile getirdi.

Uslu, "20'li, 30'lu, hatta 40'lı yaşlarda çok çiftin fotoğrafını çektim ama hiç böylesi denk gelmemişti. Dış çekim fotoğrafları sırasında vatandaşlar da ilginç buldukları bu görüntüyü ölümsüzleştirmeye çalışıyordu." diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.