Denizlili İş adamı İzmir'de intihar etti

ASAYİŞ 23.09.2018 - 09:19, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizlili İş adamı İzmir'de intihar etti

Denizlili iş adamı Serkan Karadeniz gittiği İzmir’deki evinde başından vurulmuş halde bulundu. Karadeniz'in intihar ederek hayatına son verdiği iddia edildi. Denizli’nin önemli sanayicilerinden olan ve Mermer sektöründe faaliyet gösteren aslen Sarayköylü olan Serkan Karadeniz Denizli ikamet ettiği ve  İzmir’deki evinde kafasına dayadığı silahla intihar ettiği iddia edildi.   İhbar üzerine olay yerine giden sağlık ekipleri iş adamının olay yerinde öldüğünü belirledi. Evli, biri kız olmak üzere 2 çocuğu bulunan Denizlili iş adamı neden intihar ettiği belirlenemedi. Savcının incelemesinin ardından Karadeniz’in cansız bedeni otopsi için Adli Tıp Morguna kaldırıldı.   Karadeniz’in ölümü sevenlerini yasa boğarken cenazesi yarın Sarayköy’de kılınan ikindi namazının ardından Mahalle Mezarlığı'na defnedileceği öğrenildi.

Denizlili iş adamı Serkan Karadeniz gittiği İzmir’deki evinde başından vurulmuş halde bulundu. Karadeniz'in intihar ederek hayatına son verdiği iddia edildi.


Denizli’nin önemli sanayicilerinden olan ve Mermer sektöründe faaliyet gösteren aslen Sarayköylü olan Serkan Karadeniz Denizli ikamet ettiği ve  İzmir’deki evinde kafasına dayadığı silahla intihar ettiği iddia edildi.

 

İhbar üzerine olay yerine giden sağlık ekipleri iş adamının olay yerinde öldüğünü belirledi. Evli, biri kız olmak üzere 2 çocuğu bulunan Denizlili iş adamı neden intihar ettiği belirlenemedi. Savcının incelemesinin ardından Karadeniz’in cansız bedeni otopsi için Adli Tıp Morguna kaldırıldı.

 

Karadeniz’in ölümü sevenlerini yasa boğarken cenazesi yarın Sarayköy’de kılınan ikindi namazının ardından Mahalle Mezarlığı'na defnedileceği öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.