Denizlili iş insanı koronavirüsden hayatını kaybetti

DENİZLİ 03.04.2020 - 07:47, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Denizlili iş insanı koronavirüsden hayatını kaybetti

Denizlili iş insanı Taştan Kardaşlar bir süre önce yakalandığı korona virüse yenik düştü.   Denizli’de bir çok kişi tarafından bilinen iş insanı Taştan Kardaşlar bir süre önce bazı şikayetler için gittiği hastanede korona virüse yakalandığı öğrendi. Hemen tedavi altına alınan Kardaşlar eşi ile birlikte tedavi görmeye başladı. Kardaşlar bir süredir devam eden yaşam mücadelesini dün kaybetti. Eşinin durumunun iyi olduğu öğrenildi.   Uzun yıllar Küçüker Tekstil’in Genel Müdürü olan  Taştan Kardaşlar’ın asıl mesleğinin eczacılık olduğu öğrenilirken, bir süre önce sigorta acentası sahibi olduğu öğrenildi. Aynı zamanda meslek örgütü Denizli Sigorta Acenteleri Derneği başkanı Adnan Çelik üzücü haberi sosyal medyadan duyurdu.   Kardaşlar’ın cenazesinin bugün alınacak güvenlik önlemleri ile defnedilmesi bekleniyor.

Denizlili iş insanı Taştan Kardaşlar bir süre önce yakalandığı korona virüse yenik düştü.

 

Denizli’de bir çok kişi tarafından bilinen iş insanı Taştan Kardaşlar bir süre önce bazı şikayetler için gittiği hastanede korona virüse yakalandığı öğrendi. Hemen tedavi altına alınan Kardaşlar eşi ile birlikte tedavi görmeye başladı. Kardaşlar bir süredir devam eden yaşam mücadelesini dün kaybetti. Eşinin durumunun iyi olduğu öğrenildi.

 

Uzun yıllar Küçüker Tekstil’in Genel Müdürü olan  Taştan Kardaşlar’ın asıl mesleğinin eczacılık olduğu öğrenilirken, bir süre önce sigorta acentası sahibi olduğu öğrenildi. Aynı zamanda meslek örgütü Denizli Sigorta Acenteleri Derneği başkanı Adnan Çelik üzücü haberi sosyal medyadan duyurdu.

 

Kardaşlar’ın cenazesinin bugün alınacak güvenlik önlemleri ile defnedilmesi bekleniyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.