Denizlili İşadamları Derneği Konyalıoğlu'ndan Havaalanı açıklaması

DENİZLİ 10.01.2019 - 16:11, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizlili İşadamları Derneği Konyalıoğlu'ndan Havaalanı açıklaması

Denizli Havaalanı ile şehir merkezi arasında başlayan yolcu taşıması sorunu bir türlü çözülemiyor. Yaşanan durumdan iş dünyası da son derece rahatsız.   Denizli Sanayiciler ve İşadamları Derneği (DESİAD) Başkanı Okan Konyalıoğlu, yaşananların yolcuları ve misafirlerini rahatsız ettiğini belirtti, “İvedilikle çözülmeli” dedi. Denizli DESİAD Yönetim Kurulu Başkanı İ. Okan Konyalıoğlu ilimizde,  Havaalanı şehir merkezi arasında yaşanan sorunun hala çözülememiş olması vatandaşlarımız başta olmak üzere misafirlerimizi mağdur etmektedir. Özellikle soğuk kış aylarında yaşanan bu sorun maalesef sanayi şehri olan Denizli'mize yakışmamaktadır.  Sağlık ve kültür turizmi için yaptığımız tanıtım çalışmaları ki geçen sene başlatılan ve büyük bütçeler ayrılan "Termal İyi Gelir"projesinde milyonlara ulaşılmışken havaalanındaki sorunların çözümsüz kalması anlaşılır gibi değildir. Ayrıca, yurtdışı ve yurtiçinden ticaret amaçlı gelen müşterilere de bu durum anlatılamamakta ve ilimiz açısından son derece olumsuz bir intiba bırakmaktadır. Konunun taraflarının bir an önce çözüm odaklı  çalışma yapması ve hepimizi mağdur eden bu sorunun ivedilikle sonuçlandırılmasını istiyoruz.  Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Denizli Havaalanı ile şehir merkezi arasında başlayan yolcu taşıması sorunu bir türlü çözülemiyor. Yaşanan durumdan iş dünyası da son derece rahatsız.

 

Denizli Sanayiciler ve İşadamları Derneği (DESİAD) Başkanı Okan Konyalıoğlu, yaşananların yolcuları ve misafirlerini rahatsız ettiğini belirtti, “İvedilikle çözülmeli” dedi.

Denizli DESİAD Yönetim Kurulu Başkanı İ. Okan Konyalıoğlu ilimizde,  Havaalanı şehir merkezi arasında yaşanan sorunun hala çözülememiş olması vatandaşlarımız başta olmak üzere misafirlerimizi mağdur etmektedir. Özellikle soğuk kış aylarında yaşanan bu sorun maalesef sanayi şehri olan Denizli'mize yakışmamaktadır.  Sağlık ve kültür turizmi için yaptığımız tanıtım çalışmaları ki geçen sene başlatılan ve büyük bütçeler ayrılan "Termal İyi Gelir"projesinde milyonlara ulaşılmışken havaalanındaki sorunların çözümsüz kalması anlaşılır gibi değildir. Ayrıca, yurtdışı ve yurtiçinden ticaret amaçlı gelen müşterilere de bu durum anlatılamamakta ve ilimiz açısından son derece olumsuz bir intiba bırakmaktadır. Konunun taraflarının bir an önce çözüm odaklı  çalışma yapması ve hepimizi mağdur eden bu sorunun ivedilikle sonuçlandırılmasını istiyoruz. 

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.