Denizlili işadamları otizm için koştu

DENİZLİ 06.03.2018 - 09:15, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Denizlili işadamları otizm için koştu

Denizli Sanayiciler ve İşadamları Derneği (DESİAD) üyeleri otizm farkındalığı yaratmak için Runatolia Maratonu’nda koştular. İlk kez ve toplu olarak iyilik koşusuna katılan işadamları otizmle ilgili sorunların çözümüne destek olmak istediklerini ifade ettiler.   Ülkemiz için yeni dünyada ise oldukça yaygın olan iyilik koşularının katılımcıları artıyor. DESİAD üyesi işadamları otizm farkındalığını artırmak için uluslararası Runatolia Maratonu’nda Denizli Otizm Derneği (DOD) ile birlikte koştular. Koşuya katılanlar arasında DESİAD Başkanı Okan Konyalıoğlu, Sedat Erikoğlu, Ahmet Yavuzçehre, İsa Dal, Salih Demiren, Mehmet Barış Kılınç, Ramazan Yılmaz, Mehmet Cillov, Şule Yılmaz ve Şükrü Çarkıt yer aldı. Ülkemizdeki otizmli sayısının her geçen gün arttığını belirten işadamları kendilerinin de bu sorunun çözümünün bir parçası olmak ve farkındalığı artırmak için DOD ile birlikte koştuklarını ifade ettiler.     Denizli’deki otizmli çocuklara destek    Aile ve çocuk odaklı etkinlikler yapan bir dernek olduklarını belirten DOD Eğitim Koordinatörü Burcu Bilik şunları söyledi: ‘’Otizm farkındalığı yaratmak, bu yolculuğumuzdaki yol arkadaşlarımızın sayısını artırmak ve derneğimize kaynak yaratmak için koştuk. Denizli’nin yanı sıra yurt çapında da otizmle ilgili politikların geliştirilmesi için çalışmalar yapan bir derneğiz. Elde ettiğimiz kaynağı da Denizlimizde yaşayan otizmli çocuklarımızın eğitimi için harcayacağız. Şehrimizin tanınmış işadamları bu koşumuzda bize destek verdi. Katılan DEİSAD üyelerine ve bizim için koşan bütün gönüllülere ve bağışlarıyla koşuculara destek veren herkese çok teşekür ediyoruz.’’                

Denizli Sanayiciler ve İşadamları Derneği (DESİAD) üyeleri otizm farkındalığı yaratmak için Runatolia Maratonu’nda koştular. İlk kez ve toplu olarak iyilik koşusuna katılan işadamları otizmle ilgili sorunların çözümüne destek olmak istediklerini ifade ettiler.

 

Ülkemiz için yeni dünyada ise oldukça yaygın olan iyilik koşularının katılımcıları artıyor. DESİAD üyesi işadamları otizm farkındalığını artırmak için uluslararası Runatolia Maratonu’nda Denizli Otizm Derneği (DOD) ile birlikte koştular. Koşuya katılanlar arasında DESİAD Başkanı Okan Konyalıoğlu, Sedat Erikoğlu, Ahmet Yavuzçehre, İsa Dal, Salih Demiren, Mehmet Barış Kılınç, Ramazan Yılmaz, Mehmet Cillov, Şule Yılmaz ve Şükrü Çarkıt yer aldı. Ülkemizdeki otizmli sayısının her geçen gün arttığını belirten işadamları kendilerinin de bu sorunun çözümünün bir parçası olmak ve farkındalığı artırmak için DOD ile birlikte koştuklarını ifade ettiler.

 

 

Denizli’deki otizmli çocuklara destek 

 

Aile ve çocuk odaklı etkinlikler yapan bir dernek olduklarını belirten DOD Eğitim Koordinatörü Burcu Bilik şunları söyledi: ‘’Otizm farkındalığı yaratmak, bu yolculuğumuzdaki yol arkadaşlarımızın sayısını artırmak ve derneğimize kaynak yaratmak için koştuk. Denizli’nin yanı sıra yurt çapında da otizmle ilgili politikların geliştirilmesi için çalışmalar yapan bir derneğiz. Elde ettiğimiz kaynağı da Denizlimizde yaşayan otizmli çocuklarımızın eğitimi için harcayacağız. Şehrimizin tanınmış işadamları bu koşumuzda bize destek verdi. Katılan DEİSAD üyelerine ve bizim için koşan bütün gönüllülere ve bağışlarıyla koşuculara destek veren herkese çok teşekür ediyoruz.’’

 

 

 

 

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.