Denizlili Judocular Yarı Finalde

SPOR 27.02.2018 - 13:07, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Denizlili Judocular Yarı Finalde

Spor Genel Müdürlüğü’nün düzenlediği Judo Anadolu Yıldızlar Ligi Ege Grup Müsabakalarında mindere çıkan Denizlili Judocular turnuvaya damga vurarak yarı final biletini kaptı.   24-25 Şubat tarihlerinde, Uşak Atatürk Spor Salonunun ev sahipliği yaptığı organizasyona 8 ilden 110 sporcu katıldı. Uşak Valisi Salim Demir'in de katılımlarıyla gerçekleşen görkemli açılış törenin hemen ardından Anadolu’nun Yıldızları sahne almaya başladı. Judo heyecanı birbirinden güzel mücadelelere sahne oldu. Kendi kategorilerinde her biri ilinin en iyisi Judocular, Ege Bölgesinin en iyisi olabilmek için ellerinden gelen gayreti gösterdi.      DENİZLİ’YE 13 MADALYA Denizlili sporcular kıyasıya mücadelelerin ardından 13 farklı kategoride kürsüye çıkarak madalya sevinci yaşadı. Denizli kafilesi başarılı geçen turnuvanın ardından yarı finallere katılmaya hak kazandı. Denizlili sporcular gözünü 17-18 Mart tarihlerinde Sakarya’da yapılacak olan Anadolu Yıldızlar Ligi Türkiye Yarı Finallerine dikti.      

Spor Genel Müdürlüğü’nün düzenlediği Judo Anadolu Yıldızlar Ligi Ege Grup Müsabakalarında mindere çıkan Denizlili Judocular turnuvaya damga vurarak yarı final biletini kaptı.

 

24-25 Şubat tarihlerinde, Uşak Atatürk Spor Salonunun ev sahipliği yaptığı organizasyona 8 ilden 110 sporcu katıldı. Uşak Valisi Salim Demir'in de katılımlarıyla gerçekleşen görkemli açılış törenin hemen ardından Anadolu’nun Yıldızları sahne almaya başladı. Judo heyecanı birbirinden güzel mücadelelere sahne oldu. Kendi kategorilerinde her biri ilinin en iyisi Judocular, Ege Bölgesinin en iyisi olabilmek için ellerinden gelen gayreti gösterdi. 

 

 

DENİZLİ’YE 13 MADALYA

Denizlili sporcular kıyasıya mücadelelerin ardından 13 farklı kategoride kürsüye çıkarak madalya sevinci yaşadı. Denizli kafilesi başarılı geçen turnuvanın ardından yarı finallere katılmaya hak kazandı. Denizlili sporcular gözünü 17-18 Mart tarihlerinde Sakarya’da yapılacak olan Anadolu Yıldızlar Ligi Türkiye Yarı Finallerine dikti.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.