Denizlili Kahraman Kadın Muhtar

DENİZLİ 23.06.2017 - 11:12, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Denizlili Kahraman Kadın Muhtar

Denizli’de anne ve babasını odaya kilitleyerek intihar etmek isteyen 34 yaşındaki bir kadın intihar etmekten son anda vazgeçirildi.

Denizlili Kahraman Kadın Muhtar Denizli’de anne ve babasını odaya kilitleyerek intihar etmek isteyen 34 yaşındaki bir kadın intihar etmekten son anda vazgeçirildi.   Genç kadının uzun süredir iş aradığı ancak bulamadığı için psikolojik sorunlar çektiği öğrenildi. Edinilen bilgiye göre olay gece saatlerinde Kervansaray Mahallesi’ndeki bir apartmanda meydana geldi. Üniversite mezunu olduğu öğrenilen 34 yaşındaki A.İ uzun süredir iş arıyordu. İş bulamadığı için psikolojik sorunlar yaşayan genç kadın, gece saatlerinde bir anda kontrolden çıktı. Anne ve babasını bir odaya kilitleyen kadın oturdukları evin balkonuna çıkarak intihar etmek istedi. Kadını balkonda gören vatandaşlar durumdan şüphelenerek hemen polis ekiplerini olay yerine çağırdı. Kısa sürede olay yerine gelen ekipler, olay yerine itfaiye ve sağlık ekiplerini istedi. Kısa sürede organize olan ekipler, genç kızı ikna etmek için kadınla konuşmaya başladı. kadın ikna olmayınca devreye Kervansaray Muhtarı Döne Tuna girdi.   Polisten izin alarak kadının oturduğu apartmana giren Tuna,bir süre konuştuktan sonra genç kadını ikna etti ve aşağıya indirerek sağlık ekiplerine teslim etti. Sağlık ekipleri A.İ’yi tedbir amaçlı hastaneye kaldırdı. Polis ise eve girerek odaya kilitlenen anne ve babayı kurtardı. Muhtarın ikna çabasının sonuç vermesi ile birlikte herkes rahat bir nefes aldı. Olayla ilgili olarak soruşturma başlatıldı.   KAYNAK:MericUlukus
Denizli’de anne ve babasını odaya kilitleyerek intihar etmek isteyen 34 yaşındaki bir kadın intihar etmekten son anda vazgeçirildi.

Denizlili Kahraman Kadın Muhtar

Denizli’de anne ve babasını odaya kilitleyerek intihar etmek isteyen 34 yaşındaki bir kadın intihar etmekten son anda vazgeçirildi.

 

Genç kadının uzun süredir iş aradığı ancak bulamadığı için psikolojik sorunlar çektiği öğrenildi.

Edinilen bilgiye göre olay gece saatlerinde Kervansaray Mahallesi’ndeki bir apartmanda meydana geldi. Üniversite mezunu olduğu öğrenilen 34 yaşındaki A.İ uzun süredir iş arıyordu. İş bulamadığı için psikolojik sorunlar yaşayan genç kadın, gece saatlerinde bir anda kontrolden çıktı. Anne ve babasını bir odaya kilitleyen kadın oturdukları evin balkonuna çıkarak intihar etmek istedi. Kadını balkonda gören vatandaşlar durumdan şüphelenerek hemen polis ekiplerini olay yerine çağırdı. Kısa sürede olay yerine gelen ekipler, olay yerine itfaiye ve sağlık ekiplerini istedi. Kısa sürede organize olan ekipler, genç kızı ikna etmek için kadınla konuşmaya başladı. kadın ikna olmayınca devreye Kervansaray Muhtarı Döne Tuna girdi.

 

Polisten izin alarak kadının oturduğu apartmana giren Tuna,bir süre konuştuktan sonra genç kadını ikna etti ve aşağıya indirerek sağlık ekiplerine teslim etti. Sağlık ekipleri A.İ’yi tedbir amaçlı hastaneye kaldırdı. Polis ise eve girerek odaya kilitlenen anne ve babayı kurtardı. Muhtarın ikna çabasının sonuç vermesi ile birlikte herkes rahat bir nefes aldı. Olayla ilgili olarak soruşturma başlatıldı.

 

KAYNAK:MericUlukus

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.