Denizlili karateciler balkanları salladı

SPOR 23.05.2017 - 15:59, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Denizlili karateciler balkanları salladı

İstanbul’da düzenlenen 22. Çocuklar Balkan Karate Şampiyonasına katılan Denizli’li sporcular şampiyonluklarla döndü.

İstanbul’da düzenlenen 22. Çocuklar Balkan Karate Şampiyonasına katılan Denizli’li sporcular şampiyonluklarla döndü.     İstanbul  Büyükçekmece Gazanfer Bilge Spor Kompleksi’nde 19-21 Mayıs tarihlerinde düzenlenen, 11 farklı ülkeden 750 sporcunun katıldığı 22. Çocuklar Balkan Karate  Şampiyonası’na Denizli’den 8 sporcu yer aldı.     Turnuva sonunda gerçekleştirilen ödül töreninde Kata’da üç sporcumuzdan Damla Su Türkmen, Peri Koyuncu, Bengü Koç altın madalyaya alırken, 50kg’da Kumite dalında tatamiye çıkan Aleyna Doruk ise gümüş madalya kazanmasını bildi. Ayrıca Ferdi Kata’da da yarışan Damla Su Türkmen gümüş madalya aldı. Tatamide Milli formanın ağırlığını hisseden sporcular Türkiye’yi en iyi şekilde temsil etmek için mücadele verdiler.   TÜRKİYE TAKIM HALİNDE ŞAMPİYON Geçtiğimiz yıl Sırbistan’ın başkenti Belgrat’ta düzenlenen turnuvada takım halinde zirvede olan Türkiye, İstanbul’da düzenlenen turnuvada da topladığı 29 altın, 27 gümüş ve 44 bronz madalya ile yine şampiyon oldu.     ESAT DELİHASAN: “TÜRK KARATESİ EMİN ELLERDE” Türk Karatesinin geleceğinin emin ellerde olduğunu belirten Türkiye Karate Federasyonu Başkanı Esat Delihasan, altyapıya uzun yıllardır destek verdiklerini belirterek bu başarıda emeği geçen herkesi tebrik etti. İŞTE DENİZLİLİ SPORCULARIN BAŞARISI İSİM DAL DERECE Damla Su Türkmen Takım Kata Birinci Peri Koyuncu Takım Kata Birinci Bengü Koç Takım Kata Birinci Aleyna Doruk Kumite İkinci Damla Su Türkmen Ferdi Kata İkinci Aslı Başak Pehlivan Takım Kata Üçüncü
İstanbul’da düzenlenen 22. Çocuklar Balkan Karate Şampiyonasına katılan Denizli’li sporcular şampiyonluklarla döndü.

İstanbul’da düzenlenen 22. Çocuklar Balkan Karate Şampiyonasına katılan Denizli’li sporcular şampiyonluklarla döndü.

 

 

İstanbul  Büyükçekmece Gazanfer Bilge Spor Kompleksi’nde 19-21 Mayıs tarihlerinde düzenlenen, 11 farklı ülkeden 750 sporcunun katıldığı 22. Çocuklar Balkan Karate  Şampiyonası’na Denizli’den 8 sporcu yer aldı.

 

 

Turnuva sonunda gerçekleştirilen ödül töreninde Kata’da üç sporcumuzdan Damla Su Türkmen, Peri Koyuncu, Bengü Koç altın madalyaya alırken, 50kg’da Kumite dalında tatamiye çıkan Aleyna Doruk ise gümüş madalya kazanmasını bildi. Ayrıca Ferdi Kata’da da yarışan Damla Su Türkmen gümüş madalya aldı. Tatamide Milli formanın ağırlığını hisseden sporcular Türkiye’yi en iyi şekilde temsil etmek için mücadele verdiler.

 

TÜRKİYE TAKIM HALİNDE ŞAMPİYON

Geçtiğimiz yıl Sırbistan’ın başkenti Belgrat’ta düzenlenen turnuvada takım halinde zirvede olan Türkiye, İstanbul’da düzenlenen turnuvada da topladığı 29 altın, 27 gümüş ve 44 bronz madalya ile yine şampiyon oldu.

 

 

ESAT DELİHASAN: “TÜRK KARATESİ EMİN ELLERDE”

Türk Karatesinin geleceğinin emin ellerde olduğunu belirten Türkiye Karate Federasyonu Başkanı Esat Delihasan, altyapıya uzun yıllardır destek verdiklerini belirterek bu başarıda emeği geçen herkesi tebrik etti.

İŞTE DENİZLİLİ SPORCULARIN BAŞARISI

İSİM

DAL

DERECE

Damla Su Türkmen

Takım Kata

Birinci

Peri Koyuncu

Takım Kata

Birinci

Bengü Koç

Takım Kata

Birinci

Aleyna Doruk

Kumite

İkinci

Damla Su Türkmen

Ferdi Kata

İkinci

Aslı Başak Pehlivan

Takım Kata

Üçüncü

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.