Denizlili kardeşlerden evde kal çağrısı

DENİZLİ 31.03.2020 - 12:38, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Denizlili kardeşlerden evde kal çağrısı

Korona virüs nedeniyle evden çıkmayan çocuklar umudun simgesi olan gökkuşağı resimleri çizerek sosyal paylaşım sitelerinden paylaşarak evlerinin camına asıyor.   Korona virüs tedbirleri dolayısıyla 30 Nisan'a kadar okullara gidemeyecek çocuklar, virüs tehdidine karşı aileleri ile birlikte evlerinde kalarak hastalığın kendilerine bulaşmasını engellemeye çalışıyor.   Merkezefendi İlkokulu’nda okuyan Egemen ve kardeşi Eren yaptıkları gökkuşağı resmini bize göndererek paylaşmamızı isterken, Denizli halkının evde kalmasını istedi.   Merkezefendi İlkokul idaresinden gönderilen; Kırklareli öğretmenlerinin başlatmış olduğu projeye Merkez Efendi İlkokulu olarak destek veriyoruz camlarımızı #gökkuşağı ile süslüyoruz ve bizde #evdekaltürkiye diyoruz. Haydi, sevgili öğrencilerimiz gökkuşağı resimlerinizi bizimle paylaşmanızı bekliyoruz” mesajı üzerine harekete geçen 4.sınıf öğrencisi Egemen ve kardeşi Eren yaptıkları gökkuşağı resmi ile evde kal Türkiye, evde kal Denizli dedi.   Son günlerde çocukların yaptıkları gökkuşağı resimleri evlerin camını süslüyor. Çocukların evlerinin camlarına astığı resim ile evde kalanın sadece kendisi olmadığını ve yalnız olmadığını gösterirken, içinde bulunulan bu stresli durumu gökkuşağının birbirinden güzel renkleri ile renklendirip görenlere umut veriyor.

Korona virüs nedeniyle evden çıkmayan çocuklar umudun simgesi olan gökkuşağı resimleri çizerek sosyal paylaşım sitelerinden paylaşarak evlerinin camına asıyor.

 

Korona virüs tedbirleri dolayısıyla 30 Nisan'a kadar okullara gidemeyecek çocuklar, virüs tehdidine karşı aileleri ile birlikte evlerinde kalarak hastalığın kendilerine bulaşmasını engellemeye çalışıyor.

 

Merkezefendi İlkokulu’nda okuyan Egemen ve kardeşi Eren yaptıkları gökkuşağı resmini bize göndererek paylaşmamızı isterken, Denizli halkının evde kalmasını istedi.

 

Merkezefendi İlkokul idaresinden gönderilen; Kırklareli öğretmenlerinin başlatmış olduğu projeye Merkez Efendi İlkokulu olarak destek veriyoruz camlarımızı #gökkuşağı ile süslüyoruz ve bizde #evdekaltürkiye diyoruz. Haydi, sevgili öğrencilerimiz gökkuşağı resimlerinizi bizimle paylaşmanızı bekliyoruz” mesajı üzerine harekete geçen 4.sınıf öğrencisi Egemen ve kardeşi Eren yaptıkları gökkuşağı resmi ile evde kal Türkiye, evde kal Denizli dedi.

 

Son günlerde çocukların yaptıkları gökkuşağı resimleri evlerin camını süslüyor. Çocukların evlerinin camlarına astığı resim ile evde kalanın sadece kendisi olmadığını ve yalnız olmadığını gösterirken, içinde bulunulan bu stresli durumu gökkuşağının birbirinden güzel renkleri ile renklendirip görenlere umut veriyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.