Denizlili kayıp gençten son dakika

ASAYİŞ 18.07.2018 - 12:15, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizlili kayıp gençten son dakika

Önceki gün Muğla’nın Ortaca İlçesine bağlı Dalyan Beldesi’nde kayıplara karışan Denizli Çamelili 24 yaşındaki Murat İnanç’tan hala haber yok. İnanç, Jandarma ve Afat ekiplerinin gece gündüz aralıksız arama yapmasına rağmen halen bulunamadı.   Haber Merkezimizin edindiği bilgilere göre, önceki gün filimlere konu olabilecek bir şekilde kayıplara karışan Murat İnaç’tan hala haber yok.  Muğla'nın Ortaca İlçesi'nde ikamet eden Çamelili Murat İnanç, önceki gün eşi ile evden birlikte çıktı. Eşi işyerine doğru giderken kendisi berberlik yaptığı iş yerine gideceğini belirterek eşinden ayrıldı. İşe gideceğini belirtmesine rağmen öğle saatlerinde babasının işyerine gitmesiyle işe gitmediği ve böylece  kayıp olduğu ortaya çıkan Murat İnaç, Dalyan’da hemen hemen her bölgede aranıyor. Murat İnanç, Dalyan’da ağaçlık bölge, hayvanat bahçesi civarı, kanal kısmı ve çalıştığı işyerine yakın bölgeler de aranıyor. Afat, Jandarma ekipleri köpekle arama tarama çalışmaları yapıyor. Muğla Jandarma ekiplerinin olduğu belirtilen köpek sayısının bugün 2’ye çıkartılabileceği öğrenildi. Jandarma va Afat ekiplerinin Murat İnanç’ın bulunması için arama çalışmalarını arttıracağı kaydedildi. Murat İnanç’ı babası, ailesi, akraba ve arkadaşları aramak için seferber oldu.     2 yıllık evli  ve berberlik mesleği ile uğraşan Murat İnanç'ı görenlerin güvenlik güçlerine veya  baba Bilal İnanç'a ait 0 536 246 02 58 nolu telefona bilgi vermeleri istendi.    

Önceki gün Muğla’nın Ortaca İlçesine bağlı Dalyan Beldesi’nde kayıplara karışan Denizli Çamelili 24 yaşındaki Murat İnanç’tan hala haber yok. İnanç, Jandarma ve Afat ekiplerinin gece gündüz aralıksız arama yapmasına rağmen halen bulunamadı.

 

Haber Merkezimizin edindiği bilgilere göre, önceki gün filimlere konu olabilecek bir şekilde kayıplara karışan Murat İnaç’tan hala haber yok.  Muğla'nın Ortaca İlçesi'nde ikamet eden Çamelili Murat İnanç, önceki gün eşi ile evden birlikte çıktı. Eşi işyerine doğru giderken kendisi berberlik yaptığı iş yerine gideceğini belirterek eşinden ayrıldı. İşe gideceğini belirtmesine rağmen öğle saatlerinde babasının işyerine gitmesiyle işe gitmediği ve böylece  kayıp olduğu ortaya çıkan Murat İnaç, Dalyan’da hemen hemen her bölgede aranıyor. Murat İnanç, Dalyan’da ağaçlık bölge, hayvanat bahçesi civarı, kanal kısmı ve çalıştığı işyerine yakın bölgeler de aranıyor. Afat, Jandarma ekipleri köpekle arama tarama çalışmaları yapıyor. Muğla Jandarma ekiplerinin olduğu belirtilen köpek sayısının bugün 2’ye çıkartılabileceği öğrenildi. Jandarma va Afat ekiplerinin Murat İnanç’ın bulunması için arama çalışmalarını arttıracağı kaydedildi. Murat İnanç’ı babası, ailesi, akraba ve arkadaşları aramak için seferber oldu.  

 

2 yıllık evli  ve berberlik mesleği ile uğraşan Murat İnanç'ı görenlerin güvenlik güçlerine veya  baba Bilal İnanç'a ait 0 536 246 02 58 nolu telefona bilgi vermeleri istendi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.