Denizlili Nihat Zeybekci'den CHP'li İsme Övgü

DENİZLİ 30.01.2019 - 11:49, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizlili Nihat Zeybekci'den CHP'li İsme Övgü

Denizli'nin eski belediye başkanlarından olan ve şuanda AK Parti'nin İzmir Büyükşehir Belediye başkan adayı  olan Nihat Zeybekci, CHP'den en sevdiği ismin Akif Hamzaçebi olduğunu söyledi.     İzmir'de Büyükşehir Belediye başkan adayı çalışmalarını sürdüren Nihat Zeybekci, Hürriyet gazetesi yazarlarından Ayşe Arman'la yaptığı röportaj sırasında "En sevdiğiniz CHP'li kim?" sorusunu sordu. Nihat Zeybekci'nin cevabı ise "Akif Hamzacebi" şeklinde cevap verdi. Zeybekci bunun nedenini ise şöyle açıkladı: Çünkü hiçbir zaman doğruluktan şaşmaz. Siyaset uğruna doğruları feda etmez. Şeklinde açıklamasını da yapmış bulundu.  

Denizli'nin eski belediye başkanlarından olan ve şuanda AK Parti'nin İzmir Büyükşehir Belediye başkan adayı  olan Nihat Zeybekci, CHP'den en sevdiği ismin Akif Hamzaçebi olduğunu söyledi.

 

 

İzmir'de Büyükşehir Belediye başkan adayı çalışmalarını sürdüren Nihat Zeybekci, Hürriyet gazetesi yazarlarından Ayşe Arman'la yaptığı röportaj sırasında "En sevdiğiniz CHP'li kim?" sorusunu sordu.

Nihat Zeybekci'nin cevabı ise "Akif Hamzacebi" şeklinde cevap verdi. Zeybekci bunun nedenini ise şöyle açıkladı: Çünkü hiçbir zaman doğruluktan şaşmaz. Siyaset uğruna doğruları feda etmez. Şeklinde açıklamasını da yapmış bulundu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.