Denizlili öğretmenlerden ücretsiz yüz siperi

DENİZLİ 28.03.2020 - 11:50, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Denizlili öğretmenlerden ücretsiz yüz siperi

Denizli’nin Çameli İlçesi’nde görevli üç öğretmen tarafından 3D yazıcılarından üretilen ‘Yüz Siperi’  sağlık çalışanlarına ücretsiz olarak gönderiliyor.   Çameli Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdür Yardımcısı Mustafa Ergenay, Fen Bilgisi öğretmeni Başak Bali Ergenay ve Güzelyurt Ortaokulu Matematik Öğretmeni Muhammet Altunışık, sağlık çalışanlarına destek olmak için 3D yazıcılarında ürettikleri Yüz Siperlerini ücretsiz olarak gönderiyor.       Koronavirüs savaşında ön sırada yer alan sağlık çalışanlarına alkış yetmez, diyerek sağlık personelinin yoğun bir şekilde kullanımına ihtiyaç duyduğu koruyucu Yüz Siperlerini kendi imkanları iler 3D yazıcılarından üreterek ihtiyaç olan hastanelere ve sağlık çalışanlarına ücretsiz bir şekilde göndererek destek olmaya çalışıyorlar.  

Denizli’nin Çameli İlçesi’nde görevli üç öğretmen tarafından 3D yazıcılarından üretilen ‘Yüz Siperi’  sağlık çalışanlarına ücretsiz olarak gönderiliyor.

 

Çameli Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdür Yardımcısı Mustafa Ergenay, Fen Bilgisi öğretmeni Başak Bali Ergenay ve Güzelyurt Ortaokulu Matematik Öğretmeni Muhammet Altunışık, sağlık çalışanlarına destek olmak için 3D yazıcılarında ürettikleri Yüz Siperlerini ücretsiz olarak gönderiyor.

 

 

 

Koronavirüs savaşında ön sırada yer alan sağlık çalışanlarına alkış yetmez, diyerek sağlık personelinin yoğun bir şekilde kullanımına ihtiyaç duyduğu koruyucu Yüz Siperlerini kendi imkanları iler 3D yazıcılarından üreterek ihtiyaç olan hastanelere ve sağlık çalışanlarına ücretsiz bir şekilde göndererek destek olmaya çalışıyorlar.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.