Denizlili PAÜ öğrencisi İstanbul’da denizde boğuldu

ASAYİŞ 23.09.2018 - 15:51, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizlili PAÜ öğrencisi İstanbul’da denizde boğuldu

Denizli’den İstanbul’a arkadaşlarını ziyarete giden Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Otomotiv Mühendisliği Bölümü İkinci Sınıf Öğrencisi serinlenmek için girdiği denizde boğularak hayatını kaybetti.   Hürriyet Gazetesi’nin haberine göre, İstanbul Sarıyer İlçesi Garipçe’de arkadaşlarıyla birlikte serinlenmek için denize giren 21 yaşındaki Mevlüt Ilavlı akıntıya kapılınca çırpınmaya başladı. Pamukkale Üniversitesi Otomotiv Mühendisliği bölümü ikinci sınıf öğrencisi Mevlüt Ilavlı, kendisi gibi yüzme bilmeyen arkadaşlarıyla serinlenirken birden çırpınmaya başladı. Çevredekilerin çabasının kurtarmaya gücü yetmeyince Ilavlı kısa süre sonra gözden kayboldu.   SAHİL GÜVENLİK BÖLGEYE GELDİ   İhbar üzerine sahil güvenlik ve jandarma ekipleri olay yerine gelerek kurtarma çalışması başlattı. Sahil güvenlik ekipleri kısa bir süre sonra Melvüt Ilavlı’yı denizden çıkarttı. Rumeli Feneri İskelesi’ne getirilerek ambulansa alınan Ilavlı, Sarıyer İsmail Akgün Devlet Hastanesi’ne götürüldü. Ilavlı, yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.   BİLETİNİ ALMIŞTI BUGÜN AKŞAM GERİ DÖNECEKTİ   Bugün akşam memleketi Denizli’ye dönmek üzere bilet alan Ilavlı’nın boğulması ile ilgili soruşturma başlatıldı.  

Denizli’den İstanbul’a arkadaşlarını ziyarete giden Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Otomotiv Mühendisliği Bölümü İkinci Sınıf Öğrencisi serinlenmek için girdiği denizde boğularak hayatını kaybetti.

 

Hürriyet Gazetesi’nin haberine göre, İstanbul Sarıyer İlçesi Garipçe’de arkadaşlarıyla birlikte serinlenmek için denize giren 21 yaşındaki Mevlüt Ilavlı akıntıya kapılınca çırpınmaya başladı. Pamukkale Üniversitesi Otomotiv Mühendisliği bölümü ikinci sınıf öğrencisi Mevlüt Ilavlı, kendisi gibi yüzme bilmeyen arkadaşlarıyla serinlenirken birden çırpınmaya başladı. Çevredekilerin çabasının kurtarmaya gücü yetmeyince Ilavlı kısa süre sonra gözden kayboldu.

 

SAHİL GÜVENLİK BÖLGEYE GELDİ

 

İhbar üzerine sahil güvenlik ve jandarma ekipleri olay yerine gelerek kurtarma çalışması başlattı. Sahil güvenlik ekipleri kısa bir süre sonra Melvüt Ilavlı’yı denizden çıkarttı. Rumeli Feneri İskelesi’ne getirilerek ambulansa alınan Ilavlı, Sarıyer İsmail Akgün Devlet Hastanesi’ne götürüldü. Ilavlı, yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

 

BİLETİNİ ALMIŞTI BUGÜN AKŞAM GERİ DÖNECEKTİ

 

Bugün akşam memleketi Denizli’ye dönmek üzere bilet alan Ilavlı’nın boğulması ile ilgili soruşturma başlatıldı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.