Denizlili şampiyon güreşçiler iftarda buluştu

SPOR 02.06.2017 - 12:19, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Denizlili şampiyon güreşçiler iftarda buluştu

Denizli Güreş Eğitim Merkezi öğrencileri ile Denizlili şampiyon güreşçiler iftarda bir araya geldi. Programda Güreş Federasyonu Onur Kurulu üyelisi Ahmet Aki, sezon boyunca başarı gösteren sporcuları ödüllendirdi.

Denizli Güreş Eğitim Merkezi öğrencileri ile Denizlili şampiyon güreşçiler iftarda bir araya geldi. Programda Güreş Federasyonu Onur Kurulu üyelisi Ahmet Aki, sezon boyunca başarı gösteren sporcuları ödüllendirdi.      İstiklal Caddesinde bulunan Denizli Güreş Eğitim Merkezi, önceki akşam anlamlı bir buluşmaya ev sahipliği yaptı. Eğitim Öğretim sezonunun tamamlanmasıyla memleketlerine gidecek öğrenci sporcular için iftar programı düzenlendi. Programı anlamlı kılan ise Denizli Güreş Eğitim Merkezinden çıkıp profesyonel olmuş sporcular ile Güreş Federasyonu Onur Kurulu Üyesi Ahmet Aki gibi duayenlerinde katılmaları oldu. Gençlik Spor İl Müdürü Ahmet İbanoğlu, sporcu aileleri, Güreş Eğitim Merkezi Müdürü Yalçın Gökkaya ve antrenörlerde konuklara eşlik etti.     SÜLEYMAN DEMİRCİ DÜNYA ŞAMPİYONASI İÇİN HAZIRLANACAK Azerbaycan Bakü’de gerçekleşen 4. İslam Oyunlarında milli mayo ile mindere çıkan Süleyman Demirci ülkemize bronz madalya kazandırmıştı. Küçük güreşçilerle sohbet eden ve tecrübelerini aktaran Demirci, 2003-2008 yılları arasında Denizli Güreş Eğitim Merkezinde eğitim almıştı. Sporcu, Pazar günü İstanbul’a giderek Dünya Şampiyonası hazırlık kampına katılacak.   SPORCULAR ÖDÜLLENDİRİLDİ Demirci’nin yanı sıra Üniversite Sporları Türkiye ikincisi Abdil Murat Aldam, yine Üniversite Sporları Türkiye üçüncüsü güreşçi Erhan Yılmaz, Güreş Eğitim sporcularından Minikler Türkiye Şampiyonu Şaban Ulutaş, Okullar Grup Şampiyonu ve Türkiye üçüncüsü Süleyman Kızılhan, Okullar Şampiyonasında bronz madalya kazanan İbrahim Ulutaş ve Bekircan Nazalı başarılarından dolayı ödüllendirildi.     GENÇ GÜREŞÇİLERDEN BAŞARI SÖZÜ  İl Müdürü Ahmet İbanoğlu ve Ahmet Aki tarafından ödüllendirilen Denizli Güreş Eğitimin genç güreşçileri, önümüzdeki yıllarda hem derslerinde hem de spor hayatlarında büyük başarılara imza atmak için çok çalışacaklarının sözünü verdi. Program iftar yemeği ile son buldu. 
Denizli Güreş Eğitim Merkezi öğrencileri ile Denizlili şampiyon güreşçiler iftarda bir araya geldi. Programda Güreş Federasyonu Onur Kurulu üyelisi Ahmet Aki, sezon boyunca başarı gösteren sporcuları ödüllendirdi.

Denizli Güreş Eğitim Merkezi öğrencileri ile Denizlili şampiyon güreşçiler iftarda bir araya geldi. Programda Güreş Federasyonu Onur Kurulu üyelisi Ahmet Aki, sezon boyunca başarı gösteren sporcuları ödüllendirdi. 

 

 

İstiklal Caddesinde bulunan Denizli Güreş Eğitim Merkezi, önceki akşam anlamlı bir buluşmaya ev sahipliği yaptı. Eğitim Öğretim sezonunun tamamlanmasıyla memleketlerine gidecek öğrenci sporcular için iftar programı düzenlendi. Programı anlamlı kılan ise Denizli Güreş Eğitim Merkezinden çıkıp profesyonel olmuş sporcular ile Güreş Federasyonu Onur Kurulu Üyesi Ahmet Aki gibi duayenlerinde katılmaları oldu. Gençlik Spor İl Müdürü Ahmet İbanoğlu, sporcu aileleri, Güreş Eğitim Merkezi Müdürü Yalçın Gökkaya ve antrenörlerde konuklara eşlik etti.

 

 

SÜLEYMAN DEMİRCİ DÜNYA ŞAMPİYONASI İÇİN HAZIRLANACAK

Azerbaycan Bakü’de gerçekleşen 4. İslam Oyunlarında milli mayo ile mindere çıkan Süleyman Demirci ülkemize bronz madalya kazandırmıştı. Küçük güreşçilerle sohbet eden ve tecrübelerini aktaran Demirci, 2003-2008 yılları arasında Denizli Güreş Eğitim Merkezinde eğitim almıştı. Sporcu, Pazar günü İstanbul’a giderek Dünya Şampiyonası hazırlık kampına katılacak.

 

SPORCULAR ÖDÜLLENDİRİLDİ

Demirci’nin yanı sıra Üniversite Sporları Türkiye ikincisi Abdil Murat Aldam, yine Üniversite Sporları Türkiye üçüncüsü güreşçi Erhan Yılmaz, Güreş Eğitim sporcularından Minikler Türkiye Şampiyonu Şaban Ulutaş, Okullar Grup Şampiyonu ve Türkiye üçüncüsü Süleyman Kızılhan, Okullar Şampiyonasında bronz madalya kazanan İbrahim Ulutaş ve Bekircan Nazalı başarılarından dolayı ödüllendirildi.

 

 

GENÇ GÜREŞÇİLERDEN BAŞARI SÖZÜ

 İl Müdürü Ahmet İbanoğlu ve Ahmet Aki tarafından ödüllendirilen Denizli Güreş Eğitimin genç güreşçileri, önümüzdeki yıllarda hem derslerinde hem de spor hayatlarında büyük başarılara imza atmak için çok çalışacaklarının sözünü verdi. Program iftar yemeği ile son buldu. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.