Denizlili Sanayiciler Tek Yürek Terörü Protesto Ediyor

GÜNDEM 19.12.2016 - 08:41, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Denizlili Sanayiciler Tek Yürek Terörü Protesto Ediyor

denizli haber / denizli 20 haber / Denizlili Sanayiciler Tek Yürek Terörü Protesto Ediyor

Denizli Sanayi Odası Başkanı Müjdat Keçeci, Kayseri'de gerçekleştirilen terör saldırısıyla ilgili bir mesaj yayınlamış ve tüm şehit ailelerine başsağlığı dilemişti. Keçeci son dönemde peşpeşe gelen menfur terör saldırılarından sonra birçok sanayiciden kendisine gelen tepkiyi kamuoyuna iletme ihtiyacı duyduğunu belirtti. Keçeci yayınladığı mesajda,   “Diyarbakır, Şanlıurfa, Ankara, İstanbul, Kayseri ve diğerleri, buraların hepsi bizim vatanımız, buralarda yaşayan her bir insan bizim canımız. Bu canlara kast eden tüm hain ve soysuzlar inanıyorum ki bu hainlik ve soysuzluklarının hesabını verecekler. Ve inanıyorum ki bu millet bu soysuzların hakkından gelecek. Biz sanayi dünyası olarak her geçen gün daha çok üreterek bu ülkenin refah seviyesini biraz daha artıracağız. Biz sanayi dünyası olarak her zaman hainlerden daha fazla çalışıp, bu vatanı kimseye bırakmayacağız. Sanayiciler, Cumhuriyet’in başından beri bu ülkeyi bu günlere getirebilmek için canlarını dişlerine taktılar ve takmaya da devam edecekler. Bugün, Denizli Sanayi Odası Başkanı olarak, bana gelen tepkileri iletmek en büyük görevim. Herkesin şunu bilmesini isterim ki biz Denizlili sanayiciler, tek yürek, tek yumruk terörü protesto ediyor ve asla yenilmeyeceğimizin bilinmesini istiyoruz.” 
denizli haber / denizli 20 haber / Denizlili Sanayiciler Tek Yürek Terörü Protesto Ediyor

Denizli Sanayi Odası Başkanı Müjdat Keçeci, Kayseri'de gerçekleştirilen terör saldırısıyla ilgili bir mesaj yayınlamış ve tüm şehit ailelerine başsağlığı dilemişti. Keçeci son dönemde peşpeşe gelen menfur terör saldırılarından sonra birçok sanayiciden kendisine gelen tepkiyi kamuoyuna iletme ihtiyacı duyduğunu belirtti. Keçeci yayınladığı mesajda,

 

“Diyarbakır, Şanlıurfa, Ankara, İstanbul, Kayseri ve diğerleri, buraların hepsi bizim vatanımız, buralarda yaşayan her bir insan bizim canımız. Bu canlara kast eden tüm hain ve soysuzlar inanıyorum ki bu hainlik ve soysuzluklarının hesabını verecekler. Ve inanıyorum ki bu millet bu soysuzların hakkından gelecek. Biz sanayi dünyası olarak her geçen gün daha çok üreterek bu ülkenin refah seviyesini biraz daha artıracağız. Biz sanayi dünyası olarak her zaman hainlerden daha fazla çalışıp, bu vatanı kimseye bırakmayacağız. Sanayiciler, Cumhuriyet’in başından beri bu ülkeyi bu günlere getirebilmek için canlarını dişlerine taktılar ve takmaya da devam edecekler. Bugün, Denizli Sanayi Odası Başkanı olarak, bana gelen tepkileri iletmek en büyük görevim. Herkesin şunu bilmesini isterim ki biz Denizlili sanayiciler, tek yürek, tek yumruk terörü protesto ediyor ve asla yenilmeyeceğimizin bilinmesini istiyoruz.” 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.