Denizlili sporcular Bisiklet Şampiyonası'ndan madalyalarla döndüler

SPOR 05.07.2019 - 16:26, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizlili sporcular Bisiklet Şampiyonası'ndan madalyalarla döndüler

Denizlili sporcular Konya’da düzenlenen Türkiye Bisiklet Şampiyonası’ndan madalyalarla döndü. Denizli Gençlik ve Spor İl Müdürü Ahmet İbanoğlu’nu ziyaret ettiler.   Türkiye Bisiklet Şampiyonası 25-30 Haziran tarihlerinde Konya’da düzenlendi. Denizli’nin 17 sporcuya temsil edildiği turnuvaya Türkiye geneli 687 bisikletçinin katıldı. Şampiyonada madalya kürsüsüne yer bulan Denizlili sporcular Gençlik ve Spor İl Müdürü Ahmet İbanoğlu’nu ziyaret etti. Hakan Yıldırım, Mehmet Erken ve Musab Arabacı’nın hazır bulunduğu ziyarette, sporcular İbanoğlu’na kıyasıya mücadelelerle geçen turnuvada başarıya giden basamakları tek tek anlattı.   ŞAMPİYONAYA DENİZLİ DAMGA VURU               +35’te piste çıkan Hakan Yıldırım, rakiplerine şans tanımayarak şampiyon olurken, U23’te yarışan Mehmet Erken ise zamana karşı yarışta altın madalyaya uzanmasını bildi. Bir diğer bisikletçi Musab Arabacı ise Yıldız B kategorisi zamana karşıda ikincilik ve yol yarışlarında üçüncülük elde etmeyi başardı. Tüm sonuçların ardından Master +35’te ve Yıldız B kategorilerinde takım ikincisi olan Denizli ekibi, büyük erkeklerde üçüncülük elde etti.     İBANOĞLU: “MİLLİ TAKIMA ÇOK SAYIDA SPORCU KAZANDIRDIK”           Denizli’nin son yıllarda bisiklet sporunda zirve yaptığını belirten Gençlik ve Spor İl Müdürü Ahmet İbanoğlu, performans sporcusu noktasında iyi yere geldiklerini kaydetti. Milli takıma çok sayıda sporcu kazandırdıklarını hatırlatan İbanoğlu, Konya’daki şampiyonadan başarılı neticelerle dönen sporcuları tebrik etti.

Denizlili sporcular Konya’da düzenlenen Türkiye Bisiklet Şampiyonası’ndan madalyalarla döndü. Denizli Gençlik ve Spor İl Müdürü Ahmet İbanoğlu’nu ziyaret ettiler.

 

Türkiye Bisiklet Şampiyonası 25-30 Haziran tarihlerinde Konya’da düzenlendi. Denizli’nin 17 sporcuya temsil edildiği turnuvaya Türkiye geneli 687 bisikletçinin katıldı. Şampiyonada madalya kürsüsüne yer bulan Denizlili sporcular Gençlik ve Spor İl Müdürü Ahmet İbanoğlu’nu ziyaret etti. Hakan Yıldırım, Mehmet Erken ve Musab Arabacı’nın hazır bulunduğu ziyarette, sporcular İbanoğlu’na kıyasıya mücadelelerle geçen turnuvada başarıya giden basamakları tek tek anlattı.

 

ŞAMPİYONAYA DENİZLİ DAMGA VURU              

+35’te piste çıkan Hakan Yıldırım, rakiplerine şans tanımayarak şampiyon olurken, U23’te yarışan Mehmet Erken ise zamana karşı yarışta altın madalyaya uzanmasını bildi. Bir diğer bisikletçi Musab Arabacı ise Yıldız B kategorisi zamana karşıda ikincilik ve yol yarışlarında üçüncülük elde etmeyi başardı. Tüm sonuçların ardından Master +35’te ve Yıldız B kategorilerinde takım ikincisi olan Denizli ekibi, büyük erkeklerde üçüncülük elde etti.

 

 

İBANOĞLU: “MİLLİ TAKIMA ÇOK SAYIDA SPORCU KAZANDIRDIK”          

Denizli’nin son yıllarda bisiklet sporunda zirve yaptığını belirten Gençlik ve Spor İl Müdürü Ahmet İbanoğlu, performans sporcusu noktasında iyi yere geldiklerini kaydetti. Milli takıma çok sayıda sporcu kazandırdıklarını hatırlatan İbanoğlu, Konya’daki şampiyonadan başarılı neticelerle dönen sporcuları tebrik etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.