Denizlili Şube Müdürünün 10 Kasım paylaşımları gündem oldu

GÜNDEM 12.11.2019 - 09:05, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Denizlili Şube Müdürünün 10 Kasım paylaşımları gündem oldu

Tarım ve Orman Bakanlığında Şube Müdürü olarak görev yapan Denizlili Said Dağdaş'ın 10 Kasım için paylaştıkları gündem oldu. Dağdaş'ın Atatürk'e put demesi, diktatör demesi büyük tepki çekti.   Denizli İYİ Parti Milletvekili Yasin Öztürk, Ankara’da Orman Genel Müdürlüğünde Şube Müdürü olarak çalışan Acıpayam nüfusuna kayıtlı Said Dağdaş’ın 10 Kasım sebebiyle sosyal medya adresinden Türkiye Cumhuriyeti Kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’e hakaret eden ve onu “diktatörlük” ile suçlayan paylaşımlar yapan kişiyi deşifre etti.   Vekil Öztürk, kendisine ait sosyal medya adresinden Atatürk’e hakaret eden şahsın paylaşımını yayınlayarak, “Orman Genel müdürlüğünde şube müdürüymüş. Hem Türkiye Cumhuriyet’inin kurucusu Atatürk ‘e her türlü hakareti yap. Hem de bu devletin ekmeğini ye. Devlet’in lokması boğazına dizilsin inşallah. Atatürk olmasaydı kim bilir hangi Yunan’ın marabalığını yapıyordun be müptezel. Denizli’den senin gibi bir Atatürk düşmanı çıktıya ona mı yanayım, Mülakatlarda en ufak Atatürk ‘e sevgisini htiren gençlerimizin elenmesine mi yanayım, Senin gibilerin Devlet’imizin ekmeğini yiyip fırsat buldukça Gazi Paşa’ya küfür etmesine mi?” ifadelerinde bulundu. Sözde Devlet Memuru olan şahsın sosyal medya adresinde Atatürk ile ilgili hakaret içeren bir çok paylaşımların olması da dikkatlerden kaçmadı.   Denizli İYİ Parti Milletvekili Yasin Öztürk, Orman Genel Müdürlüğünde görevli olan bu şahısla ve onun paylaşımına destek yazıları yazan bazı şahıslarla ilgili olarak TBMM’de soru önergesi verileceğini açıkladı. Vekil Öztürk ayrıca adı geçen şahısla ilgili olarak da suç duyurusunda bulunacaklarını belirtti.    İşte Yasin Öztürk'ün o paylaşımı!

Tarım ve Orman Bakanlığında Şube Müdürü olarak görev yapan Denizlili Said Dağdaş'ın 10 Kasım için paylaştıkları gündem oldu. Dağdaş'ın Atatürk'e put demesi, diktatör demesi büyük tepki çekti.

 

Denizli İYİ Parti Milletvekili Yasin Öztürk, Ankara’da Orman Genel Müdürlüğünde Şube Müdürü olarak çalışan Acıpayam nüfusuna kayıtlı Said Dağdaş’ın 10 Kasım sebebiyle sosyal medya adresinden Türkiye Cumhuriyeti Kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’e hakaret eden ve onu “diktatörlük” ile suçlayan paylaşımlar yapan kişiyi deşifre etti.


 
Vekil Öztürk, kendisine ait sosyal medya adresinden Atatürk’e hakaret eden şahsın paylaşımını yayınlayarak, “Orman Genel müdürlüğünde şube müdürüymüş. Hem Türkiye Cumhuriyet’inin kurucusu Atatürk ‘e her türlü hakareti yap. Hem de bu devletin ekmeğini ye. Devlet’in lokması boğazına dizilsin inşallah. Atatürk olmasaydı kim bilir hangi Yunan’ın marabalığını yapıyordun be müptezel. Denizli’den senin gibi bir Atatürk düşmanı çıktıya ona mı yanayım, Mülakatlarda en ufak Atatürk ‘e sevgisini htiren gençlerimizin elenmesine mi yanayım, Senin gibilerin Devlet’imizin ekmeğini yiyip fırsat buldukça Gazi Paşa’ya küfür etmesine mi?” ifadelerinde bulundu. Sözde Devlet Memuru olan şahsın sosyal medya adresinde Atatürk ile ilgili hakaret içeren bir çok paylaşımların olması da dikkatlerden kaçmadı.


 
Denizli İYİ Parti Milletvekili Yasin Öztürk, Orman Genel Müdürlüğünde görevli olan bu şahısla ve onun paylaşımına destek yazıları yazan bazı şahıslarla ilgili olarak TBMM’de soru önergesi verileceğini açıkladı. Vekil Öztürk ayrıca adı geçen şahısla ilgili olarak da suç duyurusunda bulunacaklarını belirtti.

 

 İşte Yasin Öztürk'ün o paylaşımı!

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.