Denizlili Ünlü Oyunculardan Başkan Zolan’a Teşekkür Ziyareti

DENİZLİ 28.06.2017 - 10:13, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Denizlili Ünlü Oyunculardan Başkan Zolan’a Teşekkür Ziyareti

Son dönemin en popüler dizileri olan İçerde ve Söz dizilerinin başarılı oyuncuları Uğur Yıldıran ve Mustafa Yıldıran, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ı makamında ziyaret ettiler.

Son dönemin en popüler dizileri olan İçerde ve Söz dizilerinin başarılı oyuncuları Uğur Yıldıran ve Mustafa Yıldıran, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ı makamında ziyaret ettiler. Oldukça sıcak bir ortamda gerçekleşen ziyarette ünlü kardeşler, bugüne kadar kendilerine verdiği destekten dolayı Başkan Zolan’a teşekkür edip, önümüzdeki dönemle ilgili projeleri hakkında bilgi verdiler.   BAŞKAN ZOLAN’IN DÜNYAMIZDAKİ YERİ HER ZAMAN FARKLI OLACAK   Başarılı projeleri ile Türkiye’nin en büyük yapım şirketlerinden biri olan Ay Yapım’ın önemli isimlerinden Uğur Yıldıran, yıllar önce geldikleri Denizli’de, ‘Denizli’nin Kahramanları’ projesini hayata geçirdiklerini, bu projenin arkasındaki ismin de Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan olduğunu söyledi. Denizli’nin Kahramanları projesinin meslek hayatında ayrı bir yere sahip olduğunu ifade eden başarılı oyuncu, o dönemde kendilerine inanan ve tam destek veren Başkan Zolan’a müteşekkir olduklarını söyledi. Denizli’nin Kahramanları projesinin adeta bir okul olduğunu ve buradan çok sayıda ismin yetiştiğini ifade eden Yıldıran kardeşler, üzerinde çalıştıkları ve uluslararası alanda ses getirecek bir projeyi Denizli’de gerçekleştirmek istediklerini söylediler.   ‘’DENİZLİLİLER OLARAK İSTANBUL’DA GÜÇ BİRLİĞİ YAPIYORUZ’’   Söz Dizisi’nin başarısında önemli bir yere sahip olan oyuncu Mustafa Yıldıran ise Denizlililer olarak İstanbul’da güç birliği yaptıklarını, bunun da güzel sonuçlara vesile olduğunu belirterek şunları söyledi: ‘’Bugün Denizli’de yetişmiş çok sayıda arkadaşımız İstanbul’da son derece başarılı işlere imza atıyor. Sağolsun Mehmet Çağrı Sebzeci de bu konuda birleştirici bir rol oynuyor. Bu konuda hem size hem de kendisine ayrıca teşekkür ediyoruz. Mehmet Çağrı Sebzeci ile güzel bir birlikteliğimiz var ve inşallah önümüzdeki süreçte sadece Türkiye’de değil, dünya genelinde ses getirecek işlere imza atacağız. Bu konuda çok önemli isimlerle birlikteyiz ve inşallah bu projelerde Denizli’ye de yer vermek istiyoruz’’.   "DENİZLİLİ KARDEŞLERİMLE GURUR DUYUYORUM"   Yıldıran kardeşleri yakından takip ettiğini ve onlarla gurur duyduğunu ifade eden Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan; Yıldıran kardeşlerle Denizli’nin Kahramanları projesi sayesinde tanıştıklarını ve o günden bugüne dostluklarının artarak devam ettiğini söyledi. Denizli’nin tanıtımı amacı ile ulusal ve uluslararası alanda pek çok projeye imza attıklarını belirten Başkan Zolan, bu konuda ünlü isimlerin de kendilerine tam destek verdiğini söyledi. Başkan Zolan, Denizli’de gerçekleşecek tüm projelere destek vermeye hazır olduğunu da sözlerine ekledi.  
Son dönemin en popüler dizileri olan İçerde ve Söz dizilerinin başarılı oyuncuları Uğur Yıldıran ve Mustafa Yıldıran, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ı makamında ziyaret ettiler.

Son dönemin en popüler dizileri olan İçerde ve Söz dizilerinin başarılı oyuncuları Uğur Yıldıran ve Mustafa Yıldıran, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ı makamında ziyaret ettiler. Oldukça sıcak bir ortamda gerçekleşen ziyarette ünlü kardeşler, bugüne kadar kendilerine verdiği destekten dolayı Başkan Zolan’a teşekkür edip, önümüzdeki dönemle ilgili projeleri hakkında bilgi verdiler.

 

BAŞKAN ZOLAN’IN DÜNYAMIZDAKİ YERİ HER ZAMAN FARKLI OLACAK

 

Başarılı projeleri ile Türkiye’nin en büyük yapım şirketlerinden biri olan Ay Yapım’ın önemli isimlerinden Uğur Yıldıran, yıllar önce geldikleri Denizli’de, ‘Denizli’nin Kahramanları’ projesini hayata geçirdiklerini, bu projenin arkasındaki ismin de Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan olduğunu söyledi. Denizli’nin Kahramanları projesinin meslek hayatında ayrı bir yere sahip olduğunu ifade eden başarılı oyuncu, o dönemde kendilerine inanan ve tam destek veren Başkan Zolan’a müteşekkir olduklarını söyledi. Denizli’nin Kahramanları projesinin adeta bir okul olduğunu ve buradan çok sayıda ismin yetiştiğini ifade eden Yıldıran kardeşler, üzerinde çalıştıkları ve uluslararası alanda ses getirecek bir projeyi Denizli’de gerçekleştirmek istediklerini söylediler.

 

‘’DENİZLİLİLER OLARAK İSTANBUL’DA GÜÇ BİRLİĞİ YAPIYORUZ’’

 

Söz Dizisi’nin başarısında önemli bir yere sahip olan oyuncu Mustafa Yıldıran ise Denizlililer olarak İstanbul’da güç birliği yaptıklarını, bunun da güzel sonuçlara vesile olduğunu belirterek şunları söyledi: ‘’Bugün Denizli’de yetişmiş çok sayıda arkadaşımız İstanbul’da son derece başarılı işlere imza atıyor. Sağolsun Mehmet Çağrı Sebzeci de bu konuda birleştirici bir rol oynuyor. Bu konuda hem size hem de kendisine ayrıca teşekkür ediyoruz. Mehmet Çağrı Sebzeci ile güzel bir birlikteliğimiz var ve inşallah önümüzdeki süreçte sadece Türkiye’de değil, dünya genelinde ses getirecek işlere imza atacağız. Bu konuda çok önemli isimlerle birlikteyiz ve inşallah bu projelerde Denizli’ye de yer vermek istiyoruz’’.

 

"DENİZLİLİ KARDEŞLERİMLE GURUR DUYUYORUM"

 

Yıldıran kardeşleri yakından takip ettiğini ve onlarla gurur duyduğunu ifade eden Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan; Yıldıran kardeşlerle Denizli’nin Kahramanları projesi sayesinde tanıştıklarını ve o günden bugüne dostluklarının artarak devam ettiğini söyledi. Denizli’nin tanıtımı amacı ile ulusal ve uluslararası alanda pek çok projeye imza attıklarını belirten Başkan Zolan, bu konuda ünlü isimlerin de kendilerine tam destek verdiğini söyledi. Başkan Zolan, Denizli’de gerçekleşecek tüm projelere destek vermeye hazır olduğunu da sözlerine ekledi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.