Denizlililer Bayramın Keyfini Kocaçukur’da Yaşadı

PAMUKKALE 03.08.2020 - 15:37, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Denizlililer Bayramın Keyfini Kocaçukur’da Yaşadı

Pamukkale travertenlerinin eteğinde bulunan Kocaçukur, Bayramda Denizlililerin uğrak yeri oldu. Vatandaşlar burada aileleriyle birlikte Pamukkale’nin eşsiz manzarasının keyfini çıkararak, gölette hem kano bindiler hem de ördek ve kazları besleyerek güzel vakit geçirdiler. Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, “Vatandaşlarımız Kocaçukur’da aileleriyle birlikte bayramda gönüllerince vakit geçirdiler” dedi.   Pamukkale Belediyesi himayesinde bulunan Kocaçukur bayramda Denizlili’lerin akınına uğradı. Kurban Bayramı tatilini fırsat bilen vatandaşlar, aileleriyle birlikte Pamukkale travertenlerinin eteğindeki Kocaçukur’da tatilin keyfini çıkardılar. 7’den 70’e her yaştan vatandaşın ziyaret ettiği Kocaçukur, Kurban Bayramında doldu taştı. Aileleriyle birlikte Pamukkale’nin eşsiz manzarasının keyfini çıkaran vatandaşlar, gölette hem kano bindiler hem de ördek beslediler. Ayrıca 11 yıl aradan sonra geçtiğimiz aylarda Pamukkale Belediyesi tarafından çevre düzenlemesi ve gölet temizliği yapılan Kocaçukur’un yenilenmiş hali ise vatandaşların büyük beğenisini topladı.     VATANDAŞLAR KOCAÇUKUR’A HAYRAN KALDI Bozkurt ilçesinden ailesiyle birlikte Kocaçukar’a gelen Mehmet Konukçu, “Pamukkale’ye gezmeye geldik. Buradaki ortam çok güzel. İnsanların aileleriyle birlikte gezebileceği nezih bir ortam oluşturulmuş. Bize bu ortamı sağlayan Pamukkale Belediyesi’ne teşekkür ederim” dedi. Halil Özdemir isimli vatandaş ise “Ailemle birlikte Pamukkale’ye gezmeye geldik. Gölün çevre düzenlemesi ve temizliği çok güzel. Her yeri çok beğendik. Vatandaşlara sunduğu bu hizmetlerden dolayı Pamukkale Belediyesi’ne teşekkür ederiz” diye konuştu.     “VATANDAŞLARIMIZ GÖNÜL RAHATLIĞIYLA VAKİT GEÇİREBİLİRLER” Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, Kurban Bayramı’nın Pamukkale’de yoğun bir şekilde geçtiğini dile getirerek, “Kurban Bayramını Denizli’de geçiren vatandaşlarımız tatilin keyfini belediyemizin işletmesi olan Kocaçukur’da yaşadı. Hergün binlerce insanın ziyaret ettiği Kocaçukur bayramda adeta doldu taştı. Vatandaşlarımız dünyanın en güzel manzaralarından biri olan Pamukkale travertenlerinin eteklerinde aileleriyle birlikte güzel vakit geçiriyorlar. Sosyal belediyecilik anlayışımızla, Pamukkale travertenlerimizin altında bulunan bu eşsiz manzara için herhangi bir ücret talep etmiyoruz. Bunun yanı sıra tesislerimizdeki yeme içme menülerinde ise hiçbir şekilde kar amacı gütmüyoruz. Vatandaşlarımız tesislerimizde gönül rahatlığıyla aileleriyle vakit geçirebilirler. Bu vesileyle herkesi turizm cenneti Pamukkalemize bekliyoruz” dedi.  

Pamukkale travertenlerinin eteğinde bulunan Kocaçukur, Bayramda Denizlililerin uğrak yeri oldu. Vatandaşlar burada aileleriyle birlikte Pamukkale’nin eşsiz manzarasının keyfini çıkararak, gölette hem kano bindiler hem de ördek ve kazları besleyerek güzel vakit geçirdiler. Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, “Vatandaşlarımız Kocaçukur’da aileleriyle birlikte bayramda gönüllerince vakit geçirdiler” dedi.

 

Pamukkale Belediyesi himayesinde bulunan Kocaçukur bayramda Denizlili’lerin akınına uğradı. Kurban Bayramı tatilini fırsat bilen vatandaşlar, aileleriyle birlikte Pamukkale travertenlerinin eteğindeki Kocaçukur’da tatilin keyfini çıkardılar. 7’den 70’e her yaştan vatandaşın ziyaret ettiği Kocaçukur, Kurban Bayramında doldu taştı. Aileleriyle birlikte Pamukkale’nin eşsiz manzarasının keyfini çıkaran vatandaşlar, gölette hem kano bindiler hem de ördek beslediler. Ayrıca 11 yıl aradan sonra geçtiğimiz aylarda Pamukkale Belediyesi tarafından çevre düzenlemesi ve gölet temizliği yapılan Kocaçukur’un yenilenmiş hali ise vatandaşların büyük beğenisini topladı.

 

 

VATANDAŞLAR KOCAÇUKUR’A HAYRAN KALDI

Bozkurt ilçesinden ailesiyle birlikte Kocaçukar’a gelen Mehmet Konukçu, “Pamukkale’ye gezmeye geldik. Buradaki ortam çok güzel. İnsanların aileleriyle birlikte gezebileceği nezih bir ortam oluşturulmuş. Bize bu ortamı sağlayan Pamukkale Belediyesi’ne teşekkür ederim” dedi. Halil Özdemir isimli vatandaş ise “Ailemle birlikte Pamukkale’ye gezmeye geldik. Gölün çevre düzenlemesi ve temizliği çok güzel. Her yeri çok beğendik. Vatandaşlara sunduğu bu hizmetlerden dolayı Pamukkale Belediyesi’ne teşekkür ederiz” diye konuştu.

 

 

“VATANDAŞLARIMIZ GÖNÜL RAHATLIĞIYLA VAKİT GEÇİREBİLİRLER”

Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, Kurban Bayramı’nın Pamukkale’de yoğun bir şekilde geçtiğini dile getirerek, “Kurban Bayramını Denizli’de geçiren vatandaşlarımız tatilin keyfini belediyemizin işletmesi olan Kocaçukur’da yaşadı. Hergün binlerce insanın ziyaret ettiği Kocaçukur bayramda adeta doldu taştı. Vatandaşlarımız dünyanın en güzel manzaralarından biri olan Pamukkale travertenlerinin eteklerinde aileleriyle birlikte güzel vakit geçiriyorlar. Sosyal belediyecilik anlayışımızla, Pamukkale travertenlerimizin altında bulunan bu eşsiz manzara için herhangi bir ücret talep etmiyoruz. Bunun yanı sıra tesislerimizdeki yeme içme menülerinde ise hiçbir şekilde kar amacı gütmüyoruz. Vatandaşlarımız tesislerimizde gönül rahatlığıyla aileleriyle vakit geçirebilirler. Bu vesileyle herkesi turizm cenneti Pamukkalemize bekliyoruz” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.