Denizlililer sıcak havayı fırsat bilerek caddelere döküldü

DENİZLİ 27.10.2018 - 17:30, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizlililer sıcak havayı fırsat bilerek caddelere döküldü

Bugün Denizli’de Termometreler 14 dereceyi göstermeye başlarken sıcakları fırsat bilen vatandaşlar kendilerini sokaklara parklara ve pazar yerlerine attılar.   3 günlük aradan sonra güneşli havayı  fırsat bilen Denizli halkı şehir merkezine, Pazara ve Parklara akın etti. Durum böyle olunca şehir merkezinde kalabalık bir topluluk oluştu. Denizli Şehir Merkezinde son günlerde yaşanan soğuk ve kar yağışlı hava nedeniyle boş kalan cadde ve sokaklar, kış güneşinin kendisini göstermesiyle hareketli hale geldi. Güneş yüzü gören vatandaşlar, şehrin en işlek yerlerinden biri olan Gazi Bulvarı, 15 Temmuz Şehitleri Çınar Meydanına yürüyüşe çıkarak hem güneşli havaların tadını çıkarıp hem de gönüllerince alışveriş yaptılar. Geride kalan soğuk havaların ardından havanın az da olsa ısınması ile vatandaşlar  evlerinden çıkarak adeta  güneşin tadını çıkardılar. Bazı vatandaşların meydanda gezip sohbet ve muhabbet  ettikleri izlenirken, bazı vatandaşlarda Pazarlarda alışveriş yaparak tadını çıkardılar. Çay ocakları ve oturma banklarının olduğu yerleri vatandaşlar hınca hınç doldurdular. Güneşli hava ile beraber genç yaşlı, kadın erken, 7’den 70’e sokaklara dökülen vatandaşlar park ve bahçelerin dışında çay bahçeleri ve caddelerde sohbet ve muhabbetin dibine vurdular. Denizli Esnafı ise  hareketlilikten nasiplerini aldı.      

Bugün Denizli’de Termometreler 14 dereceyi göstermeye başlarken sıcakları fırsat bilen vatandaşlar kendilerini sokaklara parklara ve pazar yerlerine attılar.

 

3 günlük aradan sonra güneşli havayı  fırsat bilen Denizli halkı şehir merkezine, Pazara ve Parklara akın etti. Durum böyle olunca şehir merkezinde kalabalık bir topluluk oluştu. Denizli Şehir Merkezinde son günlerde yaşanan soğuk ve kar yağışlı hava nedeniyle boş kalan cadde ve sokaklar, kış güneşinin kendisini göstermesiyle hareketli hale geldi. Güneş yüzü gören vatandaşlar, şehrin en işlek yerlerinden biri olan Gazi Bulvarı, 15 Temmuz Şehitleri Çınar Meydanına yürüyüşe çıkarak hem güneşli havaların tadını çıkarıp hem de gönüllerince alışveriş yaptılar. Geride kalan soğuk havaların ardından havanın az da olsa ısınması ile vatandaşlar  evlerinden çıkarak adeta  güneşin tadını çıkardılar. Bazı vatandaşların meydanda gezip sohbet ve muhabbet  ettikleri izlenirken, bazı vatandaşlarda Pazarlarda alışveriş yaparak tadını çıkardılar. Çay ocakları ve oturma banklarının olduğu yerleri vatandaşlar hınca hınç doldurdular. Güneşli hava ile beraber genç yaşlı, kadın erken, 7’den 70’e sokaklara dökülen vatandaşlar park ve bahçelerin dışında çay bahçeleri ve caddelerde sohbet ve muhabbetin dibine vurdular. Denizli Esnafı ise  hareketlilikten nasiplerini aldı.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.