Denizlililer yaz konserlerine yoğun ilgi gösteriyor

DENİZLİ 08.07.2019 - 12:33, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizlililer yaz konserlerine yoğun ilgi gösteriyor

Denizli Büyükşehir Belediyesinin düzenlediği Yaz Konserleri programlarında İncilipınar ve Adalet Parkı’nda birbirinden değerli müzisyen ve sanatçılar, Denizlililerle buluşmaya devam ediyor.   Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından İncilipınar ve Adalet Parkı'nda düzenlenen Yaz Konserlerinde birbirinden değerli müzisyen ve sanatçılar Denizlililerle buluşmaya devam ediyor. Yaz konserlerinin hafta sonu programı kapsamında Denizli Büyükşehir Belediyesi Konservatuarı solisti Çağla Yapar, cuma akşamı İncilipınar Parkı'nda, cumartesi akşamı ise Adalet Parkı'nda sahne aldı. Müzikseverlerin yoğun ilgi gösterdiği konsere Denizli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Gökoğlan, Kültür Turizm Tanıtım Dairesi Başkanı Hüdaverdi Otaklı, Büyükşehir Belediye Konservatuarı Genel Sanat Yönetmeni Selim Öztaş, davetliler ve çok sayıda vatandaş katıldı. Çağla Yapar’ın birbirinden güzel eserleri seslendirdiği konsere gelenler unutulmaz bir akşam yaşadı. Türk Pop ve Türk Rock müzik şarkılarının seslendirildiği konser büyük beğeni alırken birçok kişi hep bir ağızdan eserlere eşlik etti.     “Konserlerimize bekliyoruz” Denizli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Gökoğlan, yaz konserlerinin büyük bir ilgi gördüğünü ifade ederek,  yaz konserlerine tüm vatandaşları davet etti. Gökoğlan, “Yaz konserlerimize hepinizi bekliyoruz. Bugün sahne alan Çağla Yapar’ın önümüzdeki süreçte Türk Pop müziğinin en önemli seslerinden biri olacağına inanıyorum. İnşallah hem ulusal hem de uluslar arası platformlarda Denizlimizin kızı Çağla’yı yakın zamanda göreceğiz. Bu güzel etkinliğe katılan tüm hemşehrilerimize çok teşekkür ediyorum " dedi.  

Denizli Büyükşehir Belediyesinin düzenlediği Yaz Konserleri programlarında İncilipınar ve Adalet Parkı’nda birbirinden değerli müzisyen ve sanatçılar, Denizlililerle buluşmaya devam ediyor.

 

Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından İncilipınar ve Adalet Parkı'nda düzenlenen Yaz Konserlerinde birbirinden değerli müzisyen ve sanatçılar Denizlililerle buluşmaya devam ediyor. Yaz konserlerinin hafta sonu programı kapsamında Denizli Büyükşehir Belediyesi Konservatuarı solisti Çağla Yapar, cuma akşamı İncilipınar Parkı'nda, cumartesi akşamı ise Adalet Parkı'nda sahne aldı. Müzikseverlerin yoğun ilgi gösterdiği konsere Denizli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Gökoğlan, Kültür Turizm Tanıtım Dairesi Başkanı Hüdaverdi Otaklı, Büyükşehir Belediye Konservatuarı Genel Sanat Yönetmeni Selim Öztaş, davetliler ve çok sayıda vatandaş katıldı. Çağla Yapar’ın birbirinden güzel eserleri seslendirdiği konsere gelenler unutulmaz bir akşam yaşadı. Türk Pop ve Türk Rock müzik şarkılarının seslendirildiği konser büyük beğeni alırken birçok kişi hep bir ağızdan eserlere eşlik etti.

 

 

“Konserlerimize bekliyoruz”

Denizli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Gökoğlan, yaz konserlerinin büyük bir ilgi gördüğünü ifade ederek,  yaz konserlerine tüm vatandaşları davet etti. Gökoğlan, “Yaz konserlerimize hepinizi bekliyoruz. Bugün sahne alan Çağla Yapar’ın önümüzdeki süreçte Türk Pop müziğinin en önemli seslerinden biri olacağına inanıyorum. İnşallah hem ulusal hem de uluslar arası platformlarda Denizlimizin kızı Çağla’yı yakın zamanda göreceğiz. Bu güzel etkinliğe katılan tüm hemşehrilerimize çok teşekkür ediyorum " dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.