Denizlililer yaz konserlerini çok sevdi

DENİZLİ 17.09.2018 - 13:07, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizlililer yaz konserlerini çok sevdi

Denizli Büyükşehir Belediyesinin düzenlediği Yaz Konserleri programında TRT sanatçısı Sabahattin Gülümser, Denizlililere unutulmaz bir müzik ziyafeti sundu.      Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından İncilipınar ve Adalet Parkı'nda düzenlenen Yaz Konserlerinde birbirinden değerli müzisyen ve sanatçılar Denizlililerle buluşmaya devam ediyor. Yaz konserlerinin hafta sonu programı kapsamında TRT sanatçısı Sabahattin Gülümser, cuma akşamı İncilipınar Parkı'nda, cumartesi akşamı ise Adalet Parkı'nda sahne aldı. Müzikseverlerin yoğun ilgi gösterdiği konsere Denizli Büyükşehir Belediyesi Meclis Başkanvekili Ali Değirmenci, Kültür Turizm Tanıtım Dairesi Başkanı Hüdaverdi Otaklı ve çok sayıda vatandaş katıldı. Denizli Büyükşehir Belediyesi Halk Dansları Topluluğu’nun da gösterileriyle renk kattığı konsere gelenler unutulmaz bir akşam yaşadı. Ege ve Denizli yöresine ait türkülerin seslendirildiği konser büyük beğeni alırken birçok kişi hep bir ağızdan eserlere eşlik etti.     Yaz Konserleri finali 20 Eylül'de yapılacak   Denizli Büyükşehir Belediyesi Meclis Başkanvekili Ali Değirmenci, Temmuz ayında başlayan yaz konserlerinin büyük bir ilgi gördüğünü kaydetti. Değirmenci, “12 ay boyunca Denizli’de kültür, sanat konuşulsun istedik. Katılımlarınız için sizlere çok teşekkür ediyorum. Kültür ve sanata büyük destek ve önem veren Denizli Büyükşehir Belediye Başkanımız Osman Zolan'a çok teşekkür ediyorum" dedi. Bu yılki yaz konserleri finalinin 20 Eylül Perşembe günü saat 21:00’de Ziya Tıkıroğlu Açık Hava Tiyatrosu’nda Hakan Eyiden ile yapılacağını belirten Değirmenci, etkinliğe tüm vatandaşları davet etti.    

Denizli Büyükşehir Belediyesinin düzenlediği Yaz Konserleri programında TRT sanatçısı Sabahattin Gülümser, Denizlililere unutulmaz bir müzik ziyafeti sundu.   

 

Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından İncilipınar ve Adalet Parkı'nda düzenlenen Yaz Konserlerinde birbirinden değerli müzisyen ve sanatçılar Denizlililerle buluşmaya devam ediyor. Yaz konserlerinin hafta sonu programı kapsamında TRT sanatçısı Sabahattin Gülümser, cuma akşamı İncilipınar Parkı'nda, cumartesi akşamı ise Adalet Parkı'nda sahne aldı. Müzikseverlerin yoğun ilgi gösterdiği konsere Denizli Büyükşehir Belediyesi Meclis Başkanvekili Ali Değirmenci, Kültür Turizm Tanıtım Dairesi Başkanı Hüdaverdi Otaklı ve çok sayıda vatandaş katıldı. Denizli Büyükşehir Belediyesi Halk Dansları Topluluğu’nun da gösterileriyle renk kattığı konsere gelenler unutulmaz bir akşam yaşadı. Ege ve Denizli yöresine ait türkülerin seslendirildiği konser büyük beğeni alırken birçok kişi hep bir ağızdan eserlere eşlik etti.

 

 

Yaz Konserleri finali 20 Eylül'de yapılacak

 

Denizli Büyükşehir Belediyesi Meclis Başkanvekili Ali Değirmenci, Temmuz ayında başlayan yaz konserlerinin büyük bir ilgi gördüğünü kaydetti. Değirmenci, “12 ay boyunca Denizli’de kültür, sanat konuşulsun istedik. Katılımlarınız için sizlere çok teşekkür ediyorum. Kültür ve sanata büyük destek ve önem veren Denizli Büyükşehir Belediye Başkanımız Osman Zolan'a çok teşekkür ediyorum" dedi. Bu yılki yaz konserleri finalinin 20 Eylül Perşembe günü saat 21:00’de Ziya Tıkıroğlu Açık Hava Tiyatrosu’nda Hakan Eyiden ile yapılacağını belirten Değirmenci, etkinliğe tüm vatandaşları davet etti.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.