Denizlim Kızılcabölük Ürünleri Sergisi'nde

GÜNDEM 17.06.2017 - 13:46, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Denizlim Kızılcabölük Ürünleri Sergisi'nde

Denizlim Kültür ve Dayanışma Derneği Yönetimi Ankara'da açılan Kızılcabölük Ürünleri Sergisi'ni ziyaret etti.

Denizlim Kızılcabölük Ürünleri Sergisi'nde   Denizlim Kültür ve Dayanışma Derneği Yönetimi Ankara'da açılan Kızılcabölük Ürünleri Sergisi'ni ziyaret etti.   Denizlim Zafer Çarşısı'nda bulunan Ankara Büyükşehir Belediyesi Güzel Sanatlar Sergi Salonu'nda gerçekleştirilen sergiyi gezdi. Sergi ziyareti esnasında Dernek Başkanı Hasan Oymak ve beraberindeki Dernek üyeleri hem esnaflarla sohbet etti hem de sergilenen ürünleri inceledi.   Denizlim Derneği Başkanı Hasan Oymak, Denizli'mizin ürünlerinin Ankaralı hemşerilerimizle buluşmasından büyük mutlululuk duyduklarını ifade etti. Oymak, "Ankaralı hemşerilerimizi Denizli'nin geleneksel dokuma ürünlerini  görmek için Zafer Çarşı'sına davet ediyoruz" dedi.   Dernek Başkanı Oymak ziyaret sırasında yaptığı açıklamada Denizli'nin bütün güzelliklerinin Ankara'da tanıtılmaya çalışılmasının kendilerine mutluluk verdiğini ifade etti. Oymak,"Denizli'nin ve özellikle Kızılcabölük'ün dokuma ve tekstil ürünleri üretimi yüz yıllar öncesine dayanıyor. Bu üretim gelişerek günümüze kadar geldi ve hala Türkiye'de alanında önemli bir noktada. Denizli'mizin dokumasının Ankara'da Ankaralılarla buluşması bizleri mutlu ediyor. Bizler de elimizden gelen desteği veriyoruz.     Denizli ürünlerinin ve kültürünün Ankara'da tanıtılması için derneğimizin kurulduğu 2009 yılından bu yana  bizler de bir çok faaliyetin altına imza attık. Bugün yine böyle bir etkinlikte olmak mutluluk verici. İlerleyen süreçte hep birlikte daha büyük organizasyonlarla Denizli'nin Ankara'da daha iyi tanıtılması için çalışmalarımıza devam edeceğiz.   Bizler buradan Ankaralı hemşerilerimizi Zafer Çarşısı'nda 22 Haziran'a kadar açık kalacak olan bu sergiyi ziyaret etmelerini ve Denizli'nin ve Kızılcabölük'ün dokuması görmelerini istiyoruz" dedi. 
Denizlim Kültür ve Dayanışma Derneği Yönetimi Ankara'da açılan Kızılcabölük Ürünleri Sergisi'ni ziyaret etti.

Denizlim Kızılcabölük Ürünleri Sergisi'nde

 

Denizlim Kültür ve Dayanışma Derneği Yönetimi Ankara'da açılan Kızılcabölük Ürünleri Sergisi'ni ziyaret etti.

 

Denizlim Zafer Çarşısı'nda bulunan Ankara Büyükşehir Belediyesi Güzel Sanatlar Sergi Salonu'nda gerçekleştirilen sergiyi gezdi. Sergi ziyareti esnasında Dernek Başkanı Hasan Oymak ve beraberindeki Dernek üyeleri hem esnaflarla sohbet etti hem de sergilenen ürünleri inceledi.

 

Denizlim Derneği Başkanı Hasan Oymak, Denizli'mizin ürünlerinin Ankaralı hemşerilerimizle buluşmasından büyük mutlululuk duyduklarını ifade etti. Oymak, "Ankaralı hemşerilerimizi Denizli'nin geleneksel dokuma ürünlerini  görmek için Zafer Çarşı'sına davet ediyoruz" dedi.

 

Dernek Başkanı Oymak ziyaret sırasında yaptığı açıklamada Denizli'nin bütün güzelliklerinin Ankara'da tanıtılmaya çalışılmasının kendilerine mutluluk verdiğini ifade etti. Oymak,"Denizli'nin ve özellikle Kızılcabölük'ün dokuma ve tekstil ürünleri üretimi yüz yıllar öncesine dayanıyor. Bu üretim gelişerek günümüze kadar geldi ve hala Türkiye'de alanında önemli bir noktada. Denizli'mizin dokumasının Ankara'da Ankaralılarla buluşması bizleri mutlu ediyor. Bizler de elimizden gelen desteği veriyoruz.

 

 

Denizli ürünlerinin ve kültürünün Ankara'da tanıtılması için derneğimizin kurulduğu 2009 yılından bu yana  bizler de bir çok faaliyetin altına imza attık. Bugün yine böyle bir etkinlikte olmak mutluluk verici. İlerleyen süreçte hep birlikte daha büyük organizasyonlarla Denizli'nin Ankara'da daha iyi tanıtılması için çalışmalarımıza devam edeceğiz.

 

Bizler buradan Ankaralı hemşerilerimizi Zafer Çarşısı'nda 22 Haziran'a kadar açık kalacak olan bu sergiyi ziyaret etmelerini ve Denizli'nin ve Kızılcabölük'ün dokuması görmelerini istiyoruz" dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.