Denizlispor - Gazişehir Gaziantep maçının ardından

SPOR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 30.09.2017 - 17:32, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Denizlispor - Gazişehir Gaziantep maçının ardından

TFF 1. Lig'in 7. haftasında Denizlispor, evinde Gazişehir Gaziantep Futbol Kulübü'nü 1-0 yendi. Karşılaşma sonrası iki takımın teknik direktörü açıklamalarda bulundu.  Karşılaşma sonrası düzenlenen basın toplantısında konuşan Denizlispor Teknik Direktörü Reha Erginer, sezona iyi başlangıç yapmadıklarını ancak bu maçın kırılma mücadelesi olduğunu belirterek, “Denizlispor’a yakışmayan bir başlangıç, Denizlispor camiasının hak etmediği bir başlangıçtı. Geçen senenin durumunu gördükten sonra bu senenin bir tık daha önde olacağı da düşünülebilir ama böyle oldu. Bundan sonrası çok farklı olacak, bizim için çok önemli bir maçtı. Kırılma maçı gibi bir maçtı. Sonuçta baktığınızda üç puan kazandık. Bu ayaklarımız yere basma anlamında sadece bir üç puandı. Çok mu önemliydi, evet çok önemli bir üç puandı. Bundan sonra daha farklı olması için birkaç hafta istikrara ihtiyacımız var. Bu anlamda çok çalışmamız gerektiğini ve çok eksiğimizin olduğunu düşünüyorum. Bu milli maç arasında takıma ilaç gibi gelecektir. İnşallah burada iyi şeyler yapacağız” dedi. Rakibe hiç pozisyon vermediklerini de vurgulayan Erginer, “Bugün ligin en az gol yiyen takımı ile karşılaştık, az gol atıyor ama az gol yiyen bir takımdı. Bu anlamda iki günde oyuncularla çok fazla çalışamadık ama zihinsel anlamda çok fazla toplantı ve görüşme fırsatı bulduk. Tüm oyuncularımı tebrik ediyorum, konuştuklarımıza bir tepki vermeleri gerektiğini söyledim, bunu da sahada belli ölçüde gösterdiler ama daha çok eksiğimiz var” diye konuştu. GAZİŞEHİR GAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ CEPHESİ Hiç pozisyon yokken bir gol yediklerini belirten Gazişehir Gaziantep Futbol Kulübü Teknik Direktörü Hüseyin Kalpar ise, "Denizlispor’un da bizim de acil puana ihtiyacımız vardı. Özellikle dengeli bir oyun oldu, iki takım da kontrollüydü. Tabi pozisyon bulmada iki takım da zengin değildi. Ama ilk yarı Webo ile yakaladığımız bir pozisyon vardı, onu gol olarak değerlendirseydik ve ilk yarı galip gelseydik, daha rahat olurduk. İkinci yarıya da biraz hızlı başladık. Yine dengeli bir oyun oldu. İki takım da gol pozisyonlarından uzak, üretkenlik az, bizim de zaten en büyük sıkıtımız bu. Şu ana kadar 7 gol yemişiz, puanımız bu. Aslında bu kadar az gol yiyen bir takımın puanı bu olmamalı. Dolayısıyla gol atmada bir sıkıntımız var, ofansif anlamda bir sıkıntımız var. Bugün de bunu gördük. Pozisyonumuz da vardı, küçük bir pas hatası yapmamış olsak, özellikle Mehmet Erdem’in yakaladığı pozisyon gol ile sonuçlanabilirdi. Maç biterken, hiç pozisyon yokken gol yedik. Bizim için üzücü bir olay, Denizlispor için sevindirici bir olay” şeklinde konuştu. 

TFF 1. Lig'in 7. haftasında Denizlispor, evinde Gazişehir Gaziantep Futbol Kulübü'nü 1-0 yendi. Karşılaşma sonrası iki takımın teknik direktörü açıklamalarda bulundu. 


Karşılaşma sonrası düzenlenen basın toplantısında konuşan Denizlispor Teknik Direktörü Reha Erginer, sezona iyi başlangıç yapmadıklarını ancak bu maçın kırılma mücadelesi olduğunu belirterek, “Denizlispor’a yakışmayan bir başlangıç, Denizlispor camiasının hak etmediği bir başlangıçtı. Geçen senenin durumunu gördükten sonra bu senenin bir tık daha önde olacağı da düşünülebilir ama böyle oldu. Bundan sonrası çok farklı olacak, bizim için çok önemli bir maçtı. Kırılma maçı gibi bir maçtı. Sonuçta baktığınızda üç puan kazandık. Bu ayaklarımız yere basma anlamında sadece bir üç puandı. Çok mu önemliydi, evet çok önemli bir üç puandı. Bundan sonra daha farklı olması için birkaç hafta istikrara ihtiyacımız var. Bu anlamda çok çalışmamız gerektiğini ve çok eksiğimizin olduğunu düşünüyorum. Bu milli maç arasında takıma ilaç gibi gelecektir. İnşallah burada iyi şeyler yapacağız” dedi.


Rakibe hiç pozisyon vermediklerini de vurgulayan Erginer, “Bugün ligin en az gol yiyen takımı ile karşılaştık, az gol atıyor ama az gol yiyen bir takımdı. Bu anlamda iki günde oyuncularla çok fazla çalışamadık ama zihinsel anlamda çok fazla toplantı ve görüşme fırsatı bulduk. Tüm oyuncularımı tebrik ediyorum, konuştuklarımıza bir tepki vermeleri gerektiğini söyledim, bunu da sahada belli ölçüde gösterdiler ama daha çok eksiğimiz var” diye konuştu.



GAZİŞEHİR GAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ CEPHESİ


Hiç pozisyon yokken bir gol yediklerini belirten Gazişehir Gaziantep Futbol Kulübü Teknik Direktörü Hüseyin Kalpar ise, "Denizlispor’un da bizim de acil puana ihtiyacımız vardı. Özellikle dengeli bir oyun oldu, iki takım da kontrollüydü. Tabi pozisyon bulmada iki takım da zengin değildi. Ama ilk yarı Webo ile yakaladığımız bir pozisyon vardı, onu gol olarak değerlendirseydik ve ilk yarı galip gelseydik, daha rahat olurduk. İkinci yarıya da biraz hızlı başladık. Yine dengeli bir oyun oldu. İki takım da gol pozisyonlarından uzak, üretkenlik az, bizim de zaten en büyük sıkıtımız bu. Şu ana kadar 7 gol yemişiz, puanımız bu. Aslında bu kadar az gol yiyen bir takımın puanı bu olmamalı. Dolayısıyla gol atmada bir sıkıntımız var, ofansif anlamda bir sıkıntımız var. Bugün de bunu gördük. Pozisyonumuz da vardı, küçük bir pas hatası yapmamış olsak, özellikle Mehmet Erdem’in yakaladığı pozisyon gol ile sonuçlanabilirdi. Maç biterken, hiç pozisyon yokken gol yedik. Bizim için üzücü bir olay, Denizlispor için sevindirici bir olay” şeklinde konuştu. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.