Denizlispor - İstanbulspor maçının ardından

SPOR 19.08.2017 - 09:07, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Denizlispor - İstanbulspor maçının ardından

TFF 1. Lig'in ikinci haftasında Denizlispor, sahasında İstanbulspor ile karşılaştı. Mücadele İstanbul ekibinin 1-0 üstünlüğü ile noktalandı. Mücadele sonrası her iki teknik sorumlu açıklama yaptı.

TFF 1. Lig'in ikinci haftasında Denizlispor, sahasında İstanbulspor ile karşılaştı. Mücadele İstanbul ekibinin 1-0 üstünlüğü ile noktalandı. Mücadele sonrası her iki teknik sorumlu açıklama yaptı.   Kazandıkları için mutlu olduklarını söyleyen İstanbul Teknik Direktörü Tamer Avcı, “Oyuna ilk 10 dakika biz iyi başladık. İki üç tane pozisyon bulduk, değerlendiremedik. Sonra Denizlispor oyunu dengeledi. Geriden attığı uzun toplarla ileride, pozisyon bulmaya çalıştılar. Dönen topları kazanmaya çalıştılar ve faul kazanmaya çalıştılar. Akıllı bir stratejiydi onlar için. Kazandıkları serbest vuruşları kazanmaya çalıştılar ama gole çeviremediler ve ilk yarı 0-0 bitti. İkinci yarı oyun gene dengeli başladı. Biz 50’inci dakika civarlarında golü bulduk. Golü bulduk ve deplasmanda olduğumuz için golü korumaya çalıştık. Birtakım değişikler yaptık, bunda da başarılı olduk, mutluyuz” dedi.   Denizlispor cephesi Yaklaşık bir buçuk aydır çalıştıklarını ve kaybettikleri için üzüldüklerini belirten Denizlispor Teknik Direktörü Yusuf Şimşek, “Maçın geneline baktığımız zaman iyi oynayan biz, pozisyon bulan biz, ikinci yarı nerdeyse kalecimiz yere yatmadı. Bir iki tane pozisyon bulduğumuz düşünüyorum. Oyuncuların iyi oynadığını düşünüyorum. Futbolcu kardeşlerimizin azminden, hırsından, mücadelesinden son derece memnunum. Memnun olmadığımız, geçen hafta olduğu gibi mağlup olmamız. Bunu en kısa zamanda telafi edeceğimizi düşünüyorum. Tek üzüldüğüm nokta taraftarımızın buraya gelmesi, tatile gidebilirlerdi, onlara bir galibiyet veremedik. Onlardan şahsım adına özür diliyorum. İnşallah önümüzdeki haftalarda, daha iyi oynayacağımızı ve galibiyetler alacağımıza inanıyorum” diye konuştu.
TFF 1. Lig'in ikinci haftasında Denizlispor, sahasında İstanbulspor ile karşılaştı. Mücadele İstanbul ekibinin 1-0 üstünlüğü ile noktalandı. Mücadele sonrası her iki teknik sorumlu açıklama yaptı.

TFF 1. Lig'in ikinci haftasında Denizlispor, sahasında İstanbulspor ile karşılaştı. Mücadele İstanbul ekibinin 1-0 üstünlüğü ile noktalandı. Mücadele sonrası her iki teknik sorumlu açıklama yaptı.

 

Kazandıkları için mutlu olduklarını söyleyen İstanbul Teknik Direktörü Tamer Avcı, “Oyuna ilk 10 dakika biz iyi başladık. İki üç tane pozisyon bulduk, değerlendiremedik. Sonra Denizlispor oyunu dengeledi. Geriden attığı uzun toplarla ileride, pozisyon bulmaya çalıştılar. Dönen topları kazanmaya çalıştılar ve faul kazanmaya çalıştılar. Akıllı bir stratejiydi onlar için. Kazandıkları serbest vuruşları kazanmaya çalıştılar ama gole çeviremediler ve ilk yarı 0-0 bitti. İkinci yarı oyun gene dengeli başladı. Biz 50’inci dakika civarlarında golü bulduk. Golü bulduk ve deplasmanda olduğumuz için golü korumaya çalıştık. Birtakım değişikler yaptık, bunda da başarılı olduk, mutluyuz” dedi.

 

Denizlispor cephesi

Yaklaşık bir buçuk aydır çalıştıklarını ve kaybettikleri için üzüldüklerini belirten Denizlispor Teknik Direktörü Yusuf Şimşek, “Maçın geneline baktığımız zaman iyi oynayan biz, pozisyon bulan biz, ikinci yarı nerdeyse kalecimiz yere yatmadı. Bir iki tane pozisyon bulduğumuz düşünüyorum. Oyuncuların iyi oynadığını düşünüyorum. Futbolcu kardeşlerimizin azminden, hırsından, mücadelesinden son derece memnunum. Memnun olmadığımız, geçen hafta olduğu gibi mağlup olmamız. Bunu en kısa zamanda telafi edeceğimizi düşünüyorum. Tek üzüldüğüm nokta taraftarımızın buraya gelmesi, tatile gidebilirlerdi, onlara bir galibiyet veremedik. Onlardan şahsım adına özür diliyorum. İnşallah önümüzdeki haftalarda, daha iyi oynayacağımızı ve galibiyetler alacağımıza inanıyorum” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.