Denizlispor - Konyaspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte Denizli - Konya maçının detayları...

SPOR 14.09.2019 - 13:26, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizlispor - Konyaspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte Denizli - Konya maçının detayları...

Süper Lig’in 4 haftasında Konyaspor’u  evinde ağırlayacak Yukatel Denizlispor, rakibiyle 39’uncu kez karşı karşıya gelecek.  Peki, Denizlispor - Konyaspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte Denizli - Konya maçının detayları... Lige iyi bir başlangıç yapan Yukatel Denizlispor oynadığı 3 karşılaşmadan 2 galibiyet 1 beraberlikle 7 puan topladı. Konyaspor ise 3 maçta 3 beraberlikle 3 puanı bulunuyor. Yukatel Denizlispor-Konyaspor maçı 15 Eylül Pazar Günü saat. 20.00’da Denizli Atatürk Stad’ında oynanacak.   Milli takım maçı nedeniyle lige verilen aranın ardından Konyaspor’u, Denizli’de ağırlayacak olan yeşil-siyahlılar, rakibiyle bugüne kadar 38 kez karşılaştı. Her iki takım oynanan 38 karşılaşmanın 14 maçını Yukatel Denizlispor, 14 karşılaşmasını Konyaspor kazandı. Geriye kalan 10 karşılaşmada berabere sonuçlandı. İki takım arasındaki mücadelelerin çekişmeli geçmesi dikkatlerden kaçmazken 39. Randevunun da çekişmeli geçmesi bekleniyor.   DENİZLİSPOR EVİNDE ÜSTÜN GELDİ Horoz, kendi evinde Konya’yı 19 kez ağırladı. Temsilcimiz bu maçlarda rakibine göz açtırmadı. Yeşil-siyahlılar rakibine sadece 3 kez boyun eğerken, 12 karşılaşmada ise kazanmayı bildi. 4 maçta ise eşitlik bozulmadı.   SON 5 MAÇTA KONYA ÜSTÜN! İki takımın en son 2013’te 1. Lig’de karşı karşıya geldi. Yaklaşık 7 yıl aradan sonra karşılaşacak iki takımın son 5 maçında Konyaspor üstün. Yeşil-beyazlılar son 5 randevuda 3 galibiyet alırken, Horoz 1 galibiyet aldı. 1 maçta eşitlik bozulmadı.   MAÇ: DENİZLİSPOR – KONYASPOR TARİH: 15 EYLÜL 2019 PAZAR SAAT: 20:00 KANAL: BEIN SPORTS

Süper Lig’in 4 haftasında Konyaspor’u  evinde ağırlayacak Yukatel Denizlispor, rakibiyle 39’uncu kez karşı karşıya gelecek.  Peki, Denizlispor - Konyaspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte Denizli - Konya maçının detayları...


Lige iyi bir başlangıç yapan Yukatel Denizlispor oynadığı 3 karşılaşmadan 2 galibiyet 1 beraberlikle 7 puan topladı. Konyaspor ise 3 maçta 3 beraberlikle 3 puanı bulunuyor. Yukatel Denizlispor-Konyaspor maçı 15 Eylül Pazar Günü saat. 20.00’da Denizli Atatürk Stad’ında oynanacak.

 

Milli takım maçı nedeniyle lige verilen aranın ardından Konyaspor’u, Denizli’de ağırlayacak olan yeşil-siyahlılar, rakibiyle bugüne kadar 38 kez karşılaştı. Her iki takım oynanan 38 karşılaşmanın 14 maçını Yukatel Denizlispor, 14 karşılaşmasını Konyaspor kazandı. Geriye kalan 10 karşılaşmada berabere sonuçlandı. İki takım arasındaki mücadelelerin çekişmeli geçmesi dikkatlerden kaçmazken 39. Randevunun da çekişmeli geçmesi bekleniyor.

 

DENİZLİSPOR EVİNDE ÜSTÜN GELDİ

Horoz, kendi evinde Konya’yı 19 kez ağırladı. Temsilcimiz bu maçlarda rakibine göz açtırmadı. Yeşil-siyahlılar rakibine sadece 3 kez boyun eğerken, 12 karşılaşmada ise kazanmayı bildi. 4 maçta ise eşitlik bozulmadı.

 

SON 5 MAÇTA KONYA ÜSTÜN!

İki takımın en son 2013’te 1. Lig’de karşı karşıya geldi. Yaklaşık 7 yıl aradan sonra karşılaşacak iki takımın son 5 maçında Konyaspor üstün. Yeşil-beyazlılar son 5 randevuda 3 galibiyet alırken, Horoz 1 galibiyet aldı. 1 maçta eşitlik bozulmadı.

 

MAÇ: DENİZLİSPOR – KONYASPOR

TARİH: 15 EYLÜL 2019 PAZAR

SAAT: 20:00

KANAL: BEIN SPORTS

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.