Denizlispor 52 yaşında

SPOR 27.05.2018 - 09:47, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizlispor 52 yaşında

Denizlispor'da 52. kuruluş yıl dönümü meşaleli görsel şölen ile kutlandı.  Spor Toto 1. Lig'de mücadele eden Denizlispor, kuruluşunun 52. yılını coşku içerisinde kutladı. Akşam saatlerinde Çınar Meydanda bir araya gelen yaklaşık bin kişilik yeşil-siyahlı taraftar grubu tezahüratlar ve şarkılar söyleyerek kutlama yaptı. Ardından Denizlispor Kulüp Başkanı Mustafa Üstek ve beraberindeki kulüp yöneticileri pasta kesti.  Başkan Üstek, pasta kesimi sonrası taraftarlara bir müjde vererek yarın gerçekleştirilecek olan genel kurulda tekrardan başkan adayı olacağını söyledi.  Gazi Bulvarına yürüyen taraftarlar, sağlı sollu kaldırımlara geçerek yaktıkları meşaleler ile görsel şölene imza attı.     

Denizlispor'da 52. kuruluş yıl dönümü meşaleli görsel şölen ile kutlandı. 


Spor Toto 1. Lig'de mücadele eden Denizlispor, kuruluşunun 52. yılını coşku içerisinde kutladı. Akşam saatlerinde Çınar Meydanda bir araya gelen yaklaşık bin kişilik yeşil-siyahlı taraftar grubu tezahüratlar ve şarkılar söyleyerek kutlama yaptı. Ardından Denizlispor Kulüp Başkanı Mustafa Üstek ve beraberindeki kulüp yöneticileri pasta kesti. 


Başkan Üstek, pasta kesimi sonrası taraftarlara bir müjde vererek yarın gerçekleştirilecek olan genel kurulda tekrardan başkan adayı olacağını söyledi. 


Gazi Bulvarına yürüyen taraftarlar, sağlı sollu kaldırımlara geçerek yaktıkları meşaleler ile görsel şölene imza attı. 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.