Denizlispor'a 20 bin lira destek!

SPOR 21.02.2018 - 12:36, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Denizlispor'a 20 bin lira destek!

Denizlispor Başkan Yardımcısı Taner Atilla, kulübün çıkarları için her fırsatı değerlendiriyor. Başkan Osman Zolan ile birlikte Mehmet Çınar’ın davetine icabet eden Atilla, kulüp için yapılan 20 bin lira için, siz teklif etmeseydiniz ben isteyecektim diyince, Başkan Zolan, Taner Atilla'ya "Her fırsatı değerlendiriyorsun hiç boşun yok" dedi.   Üçgen Köprülü Kavşağı projesini incelemek için çıkan Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ile karşılaşan Çınar Elektrik sahibi Mehmet Çınar ve önceki dönem Asbaşkanlardan Cahit Özdemir Osman Zolan'ı öğle yemeğine davet etti.     Osman Zolan daveti kırmayarak o an kulüpten dönüş yapan Başkan Yardımcısı Taner Atilla, Taraftarlardan Sorumlu Asbaşkan Mehmet Kaya, Sportif Direktör Bülent Ertuğrul'u görünce bir süre sohbet etti ve onları da yemeğe davet etti.  Yemek esnasında konu Denizlispor'a geldiğinde Mehmet Çınar ve Cahit Özdemir kendileri 10’ar bin lira bağışta bizden dediğinde Başkan Yardımcısı Taner Atilla "Siz demeseydiniz, ben isteyecektim" dedi. Bunun üzerine Başkan Osman Zolan, Taner Atilla'ya "Her fırsatı değerlendiriyorsun hiç boşun yok" dedi.   Yaptıkları bu jestten dolayı Mehmet Çınar ve Cahit Özdemir’e teşekkür eden Osman Zolan, "Çok nazik bir davranış hem bağışınız için hem de yemek davetiniz için çok teşekkür ediyorum" dedi. Başkan Yardımcısı Taner Atilla’da kulüp adına teşekkür ederek yemek sonrası birlikte ayrıldılar.

Denizlispor Başkan Yardımcısı Taner Atilla, kulübün çıkarları için her fırsatı değerlendiriyor. Başkan Osman Zolan ile birlikte Mehmet Çınar’ın davetine icabet eden Atilla, kulüp için yapılan 20 bin lira için, siz teklif etmeseydiniz ben isteyecektim diyince, Başkan Zolan, Taner Atilla'ya "Her fırsatı değerlendiriyorsun hiç boşun yok" dedi.

 

Üçgen Köprülü Kavşağı projesini incelemek için çıkan Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ile karşılaşan Çınar Elektrik sahibi Mehmet Çınar ve önceki dönem Asbaşkanlardan Cahit Özdemir Osman Zolan'ı öğle yemeğine davet etti.

 

 

Osman Zolan daveti kırmayarak o an kulüpten dönüş yapan Başkan Yardımcısı Taner Atilla, Taraftarlardan Sorumlu Asbaşkan Mehmet Kaya, Sportif Direktör Bülent Ertuğrul'u görünce bir süre sohbet etti ve onları da yemeğe davet etti.  Yemek esnasında konu Denizlispor'a geldiğinde Mehmet Çınar ve Cahit Özdemir kendileri 10’ar bin lira bağışta bizden dediğinde Başkan Yardımcısı Taner Atilla "Siz demeseydiniz, ben isteyecektim" dedi. Bunun üzerine Başkan Osman Zolan, Taner Atilla'ya "Her fırsatı değerlendiriyorsun hiç boşun yok" dedi.

 

Yaptıkları bu jestten dolayı Mehmet Çınar ve Cahit Özdemir’e teşekkür eden Osman Zolan, "Çok nazik bir davranış hem bağışınız için hem de yemek davetiniz için çok teşekkür ediyorum" dedi. Başkan Yardımcısı Taner Atilla’da kulüp adına teşekkür ederek yemek sonrası birlikte ayrıldılar.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.