Denizlispor'a 25 Bin lira bağış yaptılar

SPOR 14.03.2019 - 16:33, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizlispor'a 25 Bin lira bağış yaptılar

Denizlispor'da önceki dönemlerde kulübe yöneticilik yapan işadamı İbrahim Cinkaya ve oğlu Yasin Cinkaya, Denizlispor Kulübüne 25 bin liralık bağışta bulundu.     Denizlispor Kulübü Başkanı Ali Çetin ile bir araya gelerek kulübe 25 bin lira bağışta bulunan İbrahim Cinkaya, “Bu sezon çok farklı bir Denizlispor izliyoruz. Bu takımın başarısında emeği olan herkesi yürekten kutluyorum. Sezon sonunda şehrimizi Süper Lig’de görmek istiyoruz” diye konuştu.   Kulübümüze verdiği destekler nedeniyle Cinkaya ailesine teşekkür eden Başkan Ali Çetin, “Kulübümüzün başarısında bizlere destek olan esnafımızın, taraftarımızın, işadamlarımızın ve protokolün de katkısı var. Bizler bu birlikteliği yakalamak için çok uğraştık. Bu birliktelik ile başarı geldi. Bu sene bir hedefimiz var ve ben sezon sonunda o hedefe ulaşacağımızı düşünüyorum” ifadelerini kullandı.

Denizlispor'da önceki dönemlerde kulübe yöneticilik yapan işadamı İbrahim Cinkaya ve oğlu Yasin Cinkaya, Denizlispor Kulübüne 25 bin liralık bağışta bulundu.

 

 

Denizlispor Kulübü Başkanı Ali Çetin ile bir araya gelerek kulübe 25 bin lira bağışta bulunan İbrahim Cinkaya, “Bu sezon çok farklı bir Denizlispor izliyoruz. Bu takımın başarısında emeği olan herkesi yürekten kutluyorum. Sezon sonunda şehrimizi Süper Lig’de görmek istiyoruz” diye konuştu.

 

Kulübümüze verdiği destekler nedeniyle Cinkaya ailesine teşekkür eden Başkan Ali Çetin, “Kulübümüzün başarısında bizlere destek olan esnafımızın, taraftarımızın, işadamlarımızın ve protokolün de katkısı var. Bizler bu birlikteliği yakalamak için çok uğraştık. Bu birliktelik ile başarı geldi. Bu sene bir hedefimiz var ve ben sezon sonunda o hedefe ulaşacağımızı düşünüyorum” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.