Denizlispor'a Abalıyağ markasından destek

SPOR 26.07.2019 - 11:30, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizlispor'a Abalıyağ markasından destek

Denizli’nin önde gelen markalarından Abalıyağ, Yeşil-Siyahlı Kulüp’e destek olmaya devam ediyor.   2019-2020 sezonunda Spor Toto 1.Lig’de Abalı Denizlispor olarak mücadele eden Yukatel Denizlispor’a, bu yıl da Abalıyağ firması desteklerini sürdürüyor. Denizli’nin önemli markalarından biri olan Abalıyağ ile Yeşil-Siyahlı Kulüp arasında 400.000TL’lik reklam anlaşması yapıldı.   Anlaşmaya göre sahanın farklı yerlerinde Abalı reklamları yer alacak. Yeşil-Siyahlı Kulüp’e desteklerinden dolayı Abalı firmasına teşekkür eden Kulüp Başkanı Ali Çetin, “Geçtiğimiz sezon Abalı Denizlispor olarak mücadele ettik. Önümüzdeki 5 sezon boyuncada Yukatel Denizlispor olarak mücadele edeceğiz. Türk futbolunun mali açıdan çok ciddi sorunlar yaşadığı böyle kritik bir dönemde hemşehrilerimiz şehrimizin takımına sahip çıkıyorlar. Bu şehir takımına sahip çıkıyor. Allah bizi muhtaç etmesin. Hepsine çok teşekkür ederiz. Şehrimizin desteği ile Süper Lig’e çıkmayı başardık. Bundan sonra da aynı birliktelikle Süper Lig’de ilk 5 için mücadele edeceğiz” dedi.  

Denizli’nin önde gelen markalarından Abalıyağ, Yeşil-Siyahlı Kulüp’e destek olmaya devam ediyor.

 

2019-2020 sezonunda Spor Toto 1.Lig’de Abalı Denizlispor olarak mücadele eden Yukatel Denizlispor’a, bu yıl da Abalıyağ firması desteklerini sürdürüyor. Denizli’nin önemli markalarından biri olan Abalıyağ ile Yeşil-Siyahlı Kulüp arasında 400.000TL’lik reklam anlaşması yapıldı.

 

Anlaşmaya göre sahanın farklı yerlerinde Abalı reklamları yer alacak. Yeşil-Siyahlı Kulüp’e desteklerinden dolayı Abalı firmasına teşekkür eden Kulüp Başkanı Ali Çetin, “Geçtiğimiz sezon Abalı Denizlispor olarak mücadele ettik. Önümüzdeki 5 sezon boyuncada Yukatel Denizlispor olarak mücadele edeceğiz. Türk futbolunun mali açıdan çok ciddi sorunlar yaşadığı böyle kritik bir dönemde hemşehrilerimiz şehrimizin takımına sahip çıkıyorlar. Bu şehir takımına sahip çıkıyor. Allah bizi muhtaç etmesin. Hepsine çok teşekkür ederiz. Şehrimizin desteği ile Süper Lig’e çıkmayı başardık. Bundan sonra da aynı birliktelikle Süper Lig’de ilk 5 için mücadele edeceğiz” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.