Denizlispor'a alt yapıdan takviye!

SPOR 25.06.2018 - 16:48, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizlispor'a alt yapıdan takviye!

Denizlispor bu sezon kadrosuna kattığı yeni futbolcuların yanı sıra alt yapıdan yetiştirdiği 3 futbolcusunu profesyonel yaparak takıma kazandırdı.   Denizlspor'da geçen sezonlarda altyapı takımlarında başarılı sezonlar geçiren genç oyuncular Mustafa Teke, Asım Aksungur ve Ali Eren Yalçın kendilerini profesyonel yapan sözleşmeye imza attı.   Denizlispor Haluk Ulusoy Tesislerinde profesyonel sözleşmeye imza atan 1999 doğumlu stoper Mustafa Teke, 2000 doğumlu orta saha  oyuncusu Asım Aksungur ve 2001 doğumlu kaleci Ali Eren Yalçın kamp programının başlamasıyla birlikte A takımla beraber çalışmalara başlayacak.   İmzaların atılmasının ardından açıklama yapan Altyapıdan Sorumlu Asbaşkan Necip İrdem,“Genç oyuncularımızı özenle takip ettik ve kendilerinin profesyonel olması için girişimlerimizi başlattık. Kulübümüzün en önemli kaynağı olan altyapıdaki çocuklarımızın başarılarını görüyor ve onlara hak ettikleri değeri veriyoruz. Bu kardeşlerimiz önümüzdeki sezonlarda inşallah forma şansı bularak kulübümüze faydalı olacaklardır. Kendilerine teşekkür ediyor, hepsine başarılar diliyorum” dedi.

Denizlispor bu sezon kadrosuna kattığı yeni futbolcuların yanı sıra alt yapıdan yetiştirdiği 3 futbolcusunu profesyonel yaparak takıma kazandırdı.

 

Denizlspor'da geçen sezonlarda altyapı takımlarında başarılı sezonlar geçiren genç oyuncular Mustafa Teke, Asım Aksungur ve Ali Eren Yalçın kendilerini profesyonel yapan sözleşmeye imza attı.

 

Denizlispor Haluk Ulusoy Tesislerinde profesyonel sözleşmeye imza atan 1999 doğumlu stoper Mustafa Teke, 2000 doğumlu orta saha  oyuncusu Asım Aksungur ve 2001 doğumlu kaleci Ali Eren Yalçın kamp programının başlamasıyla birlikte A takımla beraber çalışmalara başlayacak.

 

İmzaların atılmasının ardından açıklama yapan Altyapıdan Sorumlu Asbaşkan Necip İrdem,“Genç oyuncularımızı özenle takip ettik ve kendilerinin profesyonel olması için girişimlerimizi başlattık. Kulübümüzün en önemli kaynağı olan altyapıdaki çocuklarımızın başarılarını görüyor ve onlara hak ettikleri değeri veriyoruz. Bu kardeşlerimiz önümüzdeki sezonlarda inşallah forma şansı bularak kulübümüze faydalı olacaklardır. Kendilerine teşekkür ediyor, hepsine başarılar diliyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.