Denizlispor'a büyük inceleme

SPOR 01.05.2017 - 09:55, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Denizlispor'a büyük inceleme

Denizlispor, Denizli Valiliği tarafından denetlenecek. Böyle bir olay Denizlispor’da ilk kez yaşanıyor.

Denizlispor, Denizli Valiliği tarafından denetlenecek. Böyle bir olay Denizlispor’da ilk kez yaşanıyor.      Denetleme tarihi yarın olmasına karşın hafta içinde bütün hesapları ve hareketlilikleri incelenecek olan Denizlispor’da karar defterinden üye kayıt defterine evrak kayıt defterinden büyük deftere kadar her şeye bakılacak. Herhangi bir usulsüzlük durumunda ise cezai işlem uygulanacak. Kulüpte ayrıca 2014, 2015 ve 2016 yıllarına ait harcama belgeleri ve güncel banka hesapları da incelenecek. Denetleme komisyonu tarafından yapılacak işlemde Denizli Büyükşehir Belediyespor’un hesaplarına da bakılması bekleniyor.     BU YAZIYLA TEBLİĞ EDİLDİ Denizli Valiliği’nden Vali Ahmet Altıparmak adına Vali Yardımcısı Ali Cergibozan imzalı Denizlispor Kulübü’ne gönderilen yazıda şu cümlelere yer verildi, “Valilik makamının 12.04.2017 tarih ve 5624 sayılı olurları ile 5253 sayılı Dernekler Kanunu’nun 19.maddesi gereğince, 02.05.2017 Salı günü saat 14.00’de, 20.002.156 kütük numaralı ‘Denizlispor Kulübü Derneği’nin denetleme komisyonu tarafından denetlemesi yapılacaktır. Denetleme esnasında Dernekler Yönetmeliği’nin 32.maddesine göre tutulması zorunlu defterlerin hepsi (karar defteri, üye kayıt defteri, evrak kayıt defteri, yevmiye defteri, büyük defter ve envanter defteri) ve isteğe bağlı olarak tutulan, demirbaş kayıt defteri, alındı belgesi kayıt defterinin, aynı yönetmeliğin 38.maddesine göre kullanmış olduğunuz makbuzların ve 2014, 2015 ve 2016 yıllarına ait harcama belgeleri ile güncel banka hesap dökümleri, derneğe ait iktisadi işletme varsa iktisadi işletmenin tüm hesap, bilgi ve belgelerinin sayman üye ile birlikte yönetim kurulundan bir kişinin hazır olmasını rica ederim.”
Denizlispor, Denizli Valiliği tarafından denetlenecek. Böyle bir olay Denizlispor’da ilk kez yaşanıyor.

Denizlispor, Denizli Valiliği tarafından denetlenecek. Böyle bir olay Denizlispor’da ilk kez yaşanıyor. 

 

 

Denetleme tarihi yarın olmasına karşın hafta içinde bütün hesapları ve hareketlilikleri incelenecek olan Denizlispor’da karar defterinden üye kayıt defterine evrak kayıt defterinden büyük deftere kadar her şeye bakılacak. Herhangi bir usulsüzlük durumunda ise cezai işlem uygulanacak. Kulüpte ayrıca 2014, 2015 ve 2016 yıllarına ait harcama belgeleri ve güncel banka hesapları da incelenecek. Denetleme komisyonu tarafından yapılacak işlemde Denizli Büyükşehir Belediyespor’un hesaplarına da bakılması bekleniyor.

 

 

BU YAZIYLA TEBLİĞ EDİLDİ

Denizli Valiliği’nden Vali Ahmet Altıparmak adına Vali Yardımcısı Ali Cergibozan imzalı Denizlispor Kulübü’ne gönderilen yazıda şu cümlelere yer verildi, “Valilik makamının 12.04.2017 tarih ve 5624 sayılı olurları ile 5253 sayılı Dernekler Kanunu’nun 19.maddesi gereğince, 02.05.2017 Salı günü saat 14.00’de, 20.002.156 kütük numaralı ‘Denizlispor Kulübü Derneği’nin denetleme komisyonu tarafından denetlemesi yapılacaktır. Denetleme esnasında Dernekler Yönetmeliği’nin 32.maddesine göre tutulması zorunlu defterlerin hepsi (karar defteri, üye kayıt defteri, evrak kayıt defteri, yevmiye defteri, büyük defter ve envanter defteri) ve isteğe bağlı olarak tutulan, demirbaş kayıt defteri, alındı belgesi kayıt defterinin, aynı yönetmeliğin 38.maddesine göre kullanmış olduğunuz makbuzların ve 2014, 2015 ve 2016 yıllarına ait harcama belgeleri ile güncel banka hesap dökümleri, derneğe ait iktisadi işletme varsa iktisadi işletmenin tüm hesap, bilgi ve belgelerinin sayman üye ile birlikte yönetim kurulundan bir kişinin hazır olmasını rica ederim.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.