Denizlispor'a destekler sürüyor!

SPOR 14.09.2017 - 11:11, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Denizlispor'a destekler sürüyor!

Denizlispor’e eski yöneticilerden destek gelmeye devam ediyor. Buna en son olarak Op. Dr. Rıdvan Erdemir ve Mehmet Ekizler de eklendi.   Denizlispor yöneticilerinin Denizlispor’a destek sağlamak için başlattıkları çalışmalar neticesinde, kulübe para akışının yanı sıra ödenmesi gereken borçlar konusunda alacağı olan eski yöneticileri ile bir araya geliyor. Alacaklarını kulübe bağışlayan eski yöneticiler yeşil-siyahlı ekibe adeta kan depoluyor.   Eski yöneticilerden olan ve kulübe her yıl sağlık desteğinde bulunan Op. Dr. Rıdvan Erdemir ve bir dönem kulübün Başkan Yardımcılığını yapan Mehmet Ekizler alacaklarını Denizlispor’a bağışladı.   Başkan Yardımcısı Taner Atilla ile görüşen iki eski yönetici de alacaklarını kulübe bağışlayarak örnek teşkil etti. Rıdvan Erdemir 50 bin, Mehmet Ekizler ise 20 bin TL’yi bağışladı. Başkan yardımcısı Atilla, duyarlı davranışlarından dolayı yönetim kurulu adına Erdemir ve Ekizler’e teşekkür etti. 

Denizlispor’e eski yöneticilerden destek gelmeye devam ediyor. Buna en son olarak Op. Dr. Rıdvan Erdemir ve Mehmet Ekizler de eklendi.

 

Denizlispor yöneticilerinin Denizlispor’a destek sağlamak için başlattıkları çalışmalar neticesinde, kulübe para akışının yanı sıra ödenmesi gereken borçlar konusunda alacağı olan eski yöneticileri ile bir araya geliyor. Alacaklarını kulübe bağışlayan eski yöneticiler yeşil-siyahlı ekibe adeta kan depoluyor.

 

Eski yöneticilerden olan ve kulübe her yıl sağlık desteğinde bulunan Op. Dr. Rıdvan Erdemir ve bir dönem kulübün Başkan Yardımcılığını yapan Mehmet Ekizler alacaklarını Denizlispor’a bağışladı.

 

Başkan Yardımcısı Taner Atilla ile görüşen iki eski yönetici de alacaklarını kulübe bağışlayarak örnek teşkil etti. Rıdvan Erdemir 50 bin, Mehmet Ekizler ise 20 bin TL’yi bağışladı. Başkan yardımcısı Atilla, duyarlı davranışlarından dolayı yönetim kurulu adına Erdemir ve Ekizler’e teşekkür etti. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.