Denizlispor'a sponsorluk desteği!

SPOR 02.02.2018 - 15:15, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Denizlispor'a sponsorluk desteği!

Denizlispor Kulüp Yönetimi, takıma destek çalışmalarını sürdürüyor. Son yapılan anlaşma ile takım formalarının kol reklamı sponsorluğundan 400 bin lira kazanç elde ederek kasasına koyacak.   Denizlispor Kulüp Başkan Yardımcısı Taner Atilla’nın girişimi ile mali müşavirliğini yaptığı Bay-Tur firma sahibi İsmail Bay ile görüşmeleri sonucu takım forma kol reklamı için 250 bin liralık anlaşma sağlandı.   Devreye Başkan Zolan Girdi   Başkan Yardımcısı Taner Atilla’nın, İsmail Bay ile 250 bin lira olarak konuşulan forma kol reklamı için Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan devreye girdi. Başkan Zolan, anlaşmanın 400 bin liraya çıkması gerektiğini belirtti. Bu isteğe kayıtsız kalmayan İsmail Bay, "Denizlispor bizim şehrimizin takımı, destek olmak için elimizden geleni yapacağız" diyerek anlaşmanın 400 bin liraya çıkarılmasını kabul etti.   Bay-Tur firması sahibi İsmail Bay'a desteklerinden dolayı teşekkür eden Başkan Yardımcısı Taner Atilla, "Denizlispor markası ile işbirliği içinde olan tüm sponsorlarımıza ve bu anlaşmalarda emeği geçen Denizli Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Osman Zolan'a çok teşekkür ediyorum" dedi.

Denizlispor Kulüp Yönetimi, takıma destek çalışmalarını sürdürüyor. Son yapılan anlaşma ile takım formalarının kol reklamı sponsorluğundan 400 bin lira kazanç elde ederek kasasına koyacak.

 

Denizlispor Kulüp Başkan Yardımcısı Taner Atilla’nın girişimi ile mali müşavirliğini yaptığı Bay-Tur firma sahibi İsmail Bay ile görüşmeleri sonucu takım forma kol reklamı için 250 bin liralık anlaşma sağlandı.

 

Devreye Başkan Zolan Girdi

 

Başkan Yardımcısı Taner Atilla’nın, İsmail Bay ile 250 bin lira olarak konuşulan forma kol reklamı için Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan devreye girdi. Başkan Zolan, anlaşmanın 400 bin liraya çıkması gerektiğini belirtti. Bu isteğe kayıtsız kalmayan İsmail Bay, "Denizlispor bizim şehrimizin takımı, destek olmak için elimizden geleni yapacağız" diyerek anlaşmanın 400 bin liraya çıkarılmasını kabul etti.

 

Bay-Tur firması sahibi İsmail Bay'a desteklerinden dolayı teşekkür eden Başkan Yardımcısı Taner Atilla, "Denizlispor markası ile işbirliği içinde olan tüm sponsorlarımıza ve bu anlaşmalarda emeği geçen Denizli Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Osman Zolan'a çok teşekkür ediyorum" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.