Denizlispor'a yardımlar devam ediyor

30.08.2018 - 18:28, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizlispor'a yardımlar devam ediyor

Kulübümüze her sene bağışta bulunan Turataş Turizm Ltd. Şti. sahibi Osman Sünney'i ziyaret eden Başkan Yardımcımız Taner Attila, Yönetim Kurulu üyemiz Recep Dayı ve Altyapı Koordinatörümüz Kenan Atik, Denizlispor ile ilgili Osman Sünney ile sohbet ederek kulübümüzün son durumu hakkında bilgiler verdi.    Sohbetin ardından kendisinden destek isteyen Başkan Yardımcımız Taner Atilla, Yönetim Kurulu Üyemiz Recep Dayı ve Altyapı Koordinatörümüz Kenan Atik'i kırmayan Osman Sünney, kulübümüzün artık hedefleri olan bir takım olduğunu belirterek başarı dileklerinde bulundu. Sünney, her sene olduğu gibi bu senede 10 bin TL bağışta bulundu.   Başkan Yardımcımız Taner Atilla ise Osman Sünney'e desteklerinden dolayı yönetim kurulumuz adına teşekkür etti.

Kulübümüze her sene bağışta bulunan Turataş Turizm Ltd. Şti. sahibi Osman Sünney'i ziyaret eden Başkan Yardımcımız Taner Attila, Yönetim Kurulu üyemiz Recep Dayı ve Altyapı Koordinatörümüz Kenan Atik, Denizlispor ile ilgili Osman Sünney ile sohbet ederek kulübümüzün son durumu hakkında bilgiler verdi. 

 

Sohbetin ardından kendisinden destek isteyen Başkan Yardımcımız Taner Atilla, Yönetim Kurulu Üyemiz Recep Dayı ve Altyapı Koordinatörümüz Kenan Atik'i kırmayan Osman Sünney, kulübümüzün artık hedefleri olan bir takım olduğunu belirterek başarı dileklerinde bulundu. Sünney, her sene olduğu gibi bu senede 10 bin TL bağışta bulundu.

 

Başkan Yardımcımız Taner Atilla ise Osman Sünney'e desteklerinden dolayı yönetim kurulumuz adına teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.