Denizlispor'a yeni forma yeni sponsor

SPOR 14.06.2017 - 14:52, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Denizlispor'a yeni forma yeni sponsor

Denizlispor 2017-2018 sezonunda kullanacak olduğu formalar ve kamp ekipmanları için Barex firması ile sponsorluk anlaşması yaptı.

Denizlispor 2017-2018 sezonunda kullanacak olduğu formalar ve kamp ekipmanları için Barex firması ile sponsorluk anlaşması yaptı.   Denizlispor'un ihtiyaçlarına yönelik tüm ekipmanları karşılıksız olarak temin edeceğini belirten Barex firma sahibi Batu İçten, yeşil-siyahlı kulübün isteği doğrultusunda tasarımlar üreteceklerini belirtti. Denizlispor'un anlaştığı Barex firmasının numune formalarının tanıtımına futbolcular, Barış Örücü, Veli Acar ve altyapıdan profesyonele geçiş yapacak olan Erhan Güney'de katıldı. Forma giderlerinin kısılması ve Denizlispor Store'un tekrar aktif hale gelmesi açısından önemli bir anlaşmaya imza attıklarını belirten Denizlispor Başkan Yardımcısı Taner Atilla, "Barex Türkiye'mizin bir markası ve bize sponsor olmak istediler. Bizde istediğimiz şartları sunduk. İstediğimiz tasarımları yaptırmak şartı ile ücretsiz bir şekilde sezon boyunca çalışmak istedik. Onlarda bizi kırmayarak bedelsiz olarak sponsorumuz olmayı kabul ettiler. Ayrıca taraftarlarımızın çok istediği Store ile ilgili çeşitli malzemeler üretecekler ve malzemelerin sadece maliyetini ödeyeceğiz.Bu şekilde mağazamızda çeşitli tasarımlarımız ve ürünlerimizi taraftarlarımıza daha uygun fiyattan sunabileceğiz. Denizlispor'umuza hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Bu anlaşmada emeği geçen Barex Firma sahibi Batu İçten'e teşekkür ediyorum" dedi.  
Denizlispor 2017-2018 sezonunda kullanacak olduğu formalar ve kamp ekipmanları için Barex firması ile sponsorluk anlaşması yaptı.

Denizlispor 2017-2018 sezonunda kullanacak olduğu formalar ve kamp ekipmanları için Barex firması ile sponsorluk anlaşması yaptı.

 

Denizlispor'un ihtiyaçlarına yönelik tüm ekipmanları karşılıksız olarak temin edeceğini belirten Barex firma sahibi Batu İçten, yeşil-siyahlı kulübün isteği doğrultusunda tasarımlar üreteceklerini belirtti.


Denizlispor'un anlaştığı Barex firmasının numune formalarının tanıtımına futbolcular, Barış Örücü, Veli Acar ve altyapıdan profesyonele geçiş yapacak olan Erhan Güney'de katıldı.


Forma giderlerinin kısılması ve Denizlispor Store'un tekrar aktif hale gelmesi açısından önemli bir anlaşmaya imza attıklarını belirten Denizlispor Başkan Yardımcısı Taner Atilla, "Barex Türkiye'mizin bir markası ve bize sponsor olmak istediler. Bizde istediğimiz şartları sunduk. İstediğimiz tasarımları yaptırmak şartı ile ücretsiz bir şekilde sezon boyunca çalışmak istedik. Onlarda bizi kırmayarak bedelsiz olarak sponsorumuz olmayı kabul ettiler. Ayrıca taraftarlarımızın çok istediği Store ile ilgili çeşitli malzemeler üretecekler ve malzemelerin sadece maliyetini ödeyeceğiz.Bu şekilde mağazamızda çeşitli tasarımlarımız ve ürünlerimizi taraftarlarımıza daha uygun fiyattan sunabileceğiz. Denizlispor'umuza hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Bu anlaşmada emeği geçen Barex Firma sahibi Batu İçten'e teşekkür ediyorum" dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.