Denizlispor-Adana Demirspor maç biletleri satışa çıkacak!

SPOR 21.01.2019 - 12:35, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizlispor-Adana Demirspor maç biletleri satışa çıkacak!

Spor Toto 1. Lig 19. hafta karşılaşmasında Denizli Atatürk Bahçeşehir Koleji Stadyumu'nda oynanacak olan Adana Demirspor maçının biletleri yarın saat 11.00 itibariyle satışa çıkacak.   Denizlispor’dan yapılan açıklamada, “Taraftarlarımızın maç günü ve öncesinde yaşanabilecek yoğunluğu dikkate alarak, mağduriyet yaşamamaları adına biletlerini maç gününden önce temin etmeleri önemle rica olunur” denildi.   Denizlispor ve Adana Demirspor karşılaşmasının maç bilet fiyatları ise şu şekilde belirlendi:   Gold ve VIP Tribün: 100 TL   Kapalı B Üst ve D Üst: 35 TL   Kapalı A ve E Üst: 25 TL   Kapalı A ve E Alt: 25 TL   Maraton: 15 TL   Kale Arkası: 10 TL   Misafir: 10 TL   Aynı zamanada, biletlerinizi http://www.passo.com.tr/ üzerinden, Passo Mobil uygulamasından ve Denizli Atatürk Bahçeşehir Koleji Stadyumu önündeki Passolig gişelerinden alabilirsiniz.

Spor Toto 1. Lig 19. hafta karşılaşmasında Denizli Atatürk Bahçeşehir Koleji Stadyumu'nda oynanacak olan Adana Demirspor maçının biletleri yarın saat 11.00 itibariyle satışa çıkacak.

 

Denizlispor’dan yapılan açıklamada, “Taraftarlarımızın maç günü ve öncesinde yaşanabilecek yoğunluğu dikkate alarak, mağduriyet yaşamamaları adına biletlerini maç gününden önce temin etmeleri önemle rica olunur” denildi.

 

Denizlispor ve Adana Demirspor karşılaşmasının maç bilet fiyatları ise şu şekilde belirlendi:

 

Gold ve VIP Tribün: 100 TL

 

Kapalı B Üst ve D Üst: 35 TL

 

Kapalı A ve E Üst: 25 TL

 

Kapalı A ve E Alt: 25 TL

 

Maraton: 15 TL

 

Kale Arkası: 10 TL

 

Misafir: 10 TL

 

Aynı zamanada, biletlerinizi http://www.passo.com.tr/ üzerinden, Passo Mobil uygulamasından ve Denizli Atatürk Bahçeşehir Koleji Stadyumu önündeki Passolig gişelerinden alabilirsiniz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.