Denizlispor Adana'ya hareket etti!

SPOR 05.03.2018 - 14:32, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Denizlispor Adana'ya hareket etti!

Denizlispor Spor Loto 1.Lig'in 26 haftasında oynayacağı Adana Demirspor karşılaşması için Denizli’den ayrıldı.   Denizlispor kafilesi bugün Haluk Ulusoy Tesisleri’nde Başkan Mustafa Üstek ve Başkan Yardımcısı Taner Atilla ile buluştu. Tesislerde yenen yemek sonrası kara yolu ile İzmir’e gidecek olan yeşil –siyahlı ekip, oradan uçakla Adana’ya hareket edecek. Denizlispor kafilesini Başkan Üstek ve Başkan Yardımcısı Atilla tesislerden uğurladı.   Lig’de düşme potasında olan Denizlispor, 27 puanla 16. sırada yer alırken, Adana Demirspor 28 puan ile 15. sırada yer alıyor. Denizlispor Çarşamba günü 16.00’da 5 Ocak Fatih Terim Stadı’nda oynanacak karşılaşmanın hazırlıkları Adana'da için kampa girecek. Denizlispor Adana Demirspor müsabakasından galibiyetle dönmeyi hedefliyor.

Denizlispor Spor Loto 1.Lig'in 26 haftasında oynayacağı Adana Demirspor karşılaşması için Denizli’den ayrıldı.

 

Denizlispor kafilesi bugün Haluk Ulusoy Tesisleri’nde Başkan Mustafa Üstek ve Başkan Yardımcısı Taner Atilla ile buluştu. Tesislerde yenen yemek sonrası kara yolu ile İzmir’e gidecek olan yeşil –siyahlı ekip, oradan uçakla Adana’ya hareket edecek. Denizlispor kafilesini Başkan Üstek ve Başkan Yardımcısı Atilla tesislerden uğurladı.

 

Lig’de düşme potasında olan Denizlispor, 27 puanla 16. sırada yer alırken, Adana Demirspor 28 puan ile 15. sırada yer alıyor. Denizlispor Çarşamba günü 16.00’da 5 Ocak Fatih Terim Stadı’nda oynanacak karşılaşmanın hazırlıkları Adana'da için kampa girecek. Denizlispor Adana Demirspor müsabakasından galibiyetle dönmeyi hedefliyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.