Denizlispor, Afjet Afyonspor maçı hazırlıklarını tamamladı...

SPOR 18.10.2018 - 17:14, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizlispor, Afjet Afyonspor maçı hazırlıklarını tamamladı...

Denizlispor, yarın saat 19.00’da konuk edeceği Afjet Afyonspor maçının hazırlıklarını tamamladı.   Spor Toto 1. Lig'de milli maç arasının ardından heyecan tekrar başlıyor.Temsilcimiz Denizlispor Yeni Teknik Direktörü Yücel İldiz ile sahasında Afjet Afyonspor'u konuk edecek. Karşılaşmayı hakem Kutluhan Bilgiç yönetecek. Yardımcılığını ise Bahtiyar Birinci ve İlker Takpak yapacak. Yeşil siyahlılarda Tisdell’in sakatlığı sürürken, Burak’ın durumu maç günü belli olacak. Denizlispor Teknik Direktör Yücel İldiz, futbolcuların Afyonspor maçına konsantre olduğunu ve hedeflerinin 3 puan olduğunu açıkladı. İldiz, “Afyon küçümsenecek bir ekip değil ama kendi evimizde kazanacağız” dedi.     Denizlispor yönetimi ise galibiyete 4’er bin TL dağıtacağını açıkladı. Yeşil siyahlı kurmaylar, yenilgi durumunda aynı tarife ile ceza kesecek.   Tesislerin Işıklandırma Sistemleri Yenilendi Öte yandan Denizlispor'un sezon boyunca kullanacağı antrenman sahasındaki ışıklandırma sistemleri Yönetim Kurulu Üyesi Engin Şahin tarafından yenilendi.     Saha aydınlatması konusunda yetersiz kalan ışıklandırmalar değiştirilerek takımın akşam antrenmanlarına çıkabilmesi için özel sistemler ile yenilendi.

Denizlispor, yarın saat 19.00’da konuk edeceği Afjet Afyonspor maçının hazırlıklarını tamamladı.

 

Spor Toto 1. Lig'de milli maç arasının ardından heyecan tekrar başlıyor.Temsilcimiz Denizlispor Yeni Teknik Direktörü Yücel İldiz ile sahasında Afjet Afyonspor'u konuk edecek.

Karşılaşmayı hakem Kutluhan Bilgiç yönetecek. Yardımcılığını ise Bahtiyar Birinci ve İlker Takpak yapacak. Yeşil siyahlılarda Tisdell’in sakatlığı sürürken, Burak’ın durumu maç günü belli olacak. Denizlispor Teknik Direktör Yücel İldiz, futbolcuların Afyonspor maçına konsantre olduğunu ve hedeflerinin 3 puan olduğunu açıkladı. İldiz, “Afyon küçümsenecek bir ekip değil ama kendi evimizde kazanacağız” dedi.

 

 

Denizlispor yönetimi ise galibiyete 4’er bin TL dağıtacağını açıkladı. Yeşil siyahlı kurmaylar, yenilgi durumunda aynı tarife ile ceza kesecek.

 

Tesislerin Işıklandırma Sistemleri Yenilendi

Öte yandan Denizlispor'un sezon boyunca kullanacağı antrenman sahasındaki ışıklandırma sistemleri Yönetim Kurulu Üyesi Engin Şahin tarafından yenilendi.

 

 

Saha aydınlatması konusunda yetersiz kalan ışıklandırmalar değiştirilerek takımın akşam antrenmanlarına çıkabilmesi için özel sistemler ile yenilendi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.