Denizlispor Alanyaspor hazırlıklarını sürdürüyor

SPOR 21.12.2019 - 13:39, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Denizlispor Alanyaspor hazırlıklarını sürdürüyor

Süper Lig’in 16. haftasında Aytemiz Alanyaspor ile karşı karşıya gelecek olan Yukatel Denizlispor, maç hazırlıklarını bugün yaptığı antrenmanla sürdürdü. Antrenmana sakatlığı nedeniyle Zakarya Bergdich katılmadı.   Yeşil-Siyahlı ekip, Teknik Direktör Mehmet Özdilek yönetiminde Haluk Ulusoy Tesisleri’nde gerçekleştirilen idmanda ısınmanın ardından şut ve pas çalışması yapılırken antrenman taktiksel çalışma ile sona erdi. Tedavisine Fransa’da devam edilecek olan Zakarya Bergdich takımla çalışmalara katılmadı.   Denizlispor hazırlıklarını yarın yapacağı antrenman ile tamamlayacak.    

Süper Lig’in 16. haftasında Aytemiz Alanyaspor ile karşı karşıya gelecek olan Yukatel Denizlispor, maç hazırlıklarını bugün yaptığı antrenmanla sürdürdü. Antrenmana sakatlığı nedeniyle Zakarya Bergdich katılmadı.

 

Yeşil-Siyahlı ekip, Teknik Direktör Mehmet Özdilek yönetiminde Haluk Ulusoy Tesisleri’nde gerçekleştirilen idmanda ısınmanın ardından şut ve pas çalışması yapılırken antrenman taktiksel çalışma ile sona erdi. Tedavisine Fransa’da devam edilecek olan Zakarya Bergdich takımla çalışmalara katılmadı.

 

Denizlispor hazırlıklarını yarın yapacağı antrenman ile tamamlayacak.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.