Denizlispor, Alanyaspor karşılaşmasından puanla dönmek istiyor

SPOR 18.07.2020 - 10:09, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Denizlispor, Alanyaspor karşılaşmasından puanla dönmek istiyor

Süper Lig’de son olarak evinde şampiyonluk adaylarından Trabzonspor’u 2-1 yenerek kümede kalma yolunda çok kritik 3 puanı hanesine yazdıran Yukatel Denizlispor, pazar günü deplasmanda oynayacağı Aytemiz Alanyaspor maçına oldukça iddialı hazırlanıyor.   Uzun süre sonra alınan kritik galibiyetle moral bulan yeşil-siyahlı ekip, Alanyaspor maçını kazanarak ikide iki yapmayı hedefliyor. Düşme hattıyla arasında 3 puan bulunan yeşil-siyahlı ekip, bu karşılaşmadan galibiyetle ayrılıp ligin son haftasına rahat girmek istiyor. Bu arada yönetim maç öncesi futbolculara para dağıtacak. Denizlispor’da sakatlıkları süren kaleci Tolgahan ile sağ bek Lopes, Aytemiz Alanyaspor’a karşı forma giyemeyecek.   Yukatel Denizlispor ligde 33. haftaya 13. sırada 35 puanla girerken, Aytemiz Alanyaspor 51 puanla 6. sırada yer alıyor.  Aytemiz Alanyaspor- Yukatel Denizlispor yarın akşam saat 21.00’da karşı karşıya gelecek. Karşılaşmayı İstanbul bölgesi hakemlerinden Fırat Aydınus yönetecek. Kritik mücadelede Fırat Aydınus’ın yardımcılıklarını ise Aleks Taşçıoğlu ve Erdem Bayık yapacak. Karşılaşmanın 4. Hakemi ise Abdullah Buğra Taşkınsoy olacak.

Süper Lig’de son olarak evinde şampiyonluk adaylarından Trabzonspor’u 2-1 yenerek kümede kalma yolunda çok kritik 3 puanı hanesine yazdıran Yukatel Denizlispor, pazar günü deplasmanda oynayacağı Aytemiz Alanyaspor maçına oldukça iddialı hazırlanıyor.

 

Uzun süre sonra alınan kritik galibiyetle moral bulan yeşil-siyahlı ekip, Alanyaspor maçını kazanarak ikide iki yapmayı hedefliyor. Düşme hattıyla arasında 3 puan bulunan yeşil-siyahlı ekip, bu karşılaşmadan galibiyetle ayrılıp ligin son haftasına rahat girmek istiyor.

Bu arada yönetim maç öncesi futbolculara para dağıtacak. Denizlispor’da sakatlıkları süren kaleci Tolgahan ile sağ bek Lopes, Aytemiz Alanyaspor’a karşı forma giyemeyecek.

 

Yukatel Denizlispor ligde 33. haftaya 13. sırada 35 puanla girerken, Aytemiz Alanyaspor 51 puanla 6. sırada yer alıyor.  Aytemiz Alanyaspor- Yukatel Denizlispor yarın akşam saat 21.00’da karşı karşıya gelecek. Karşılaşmayı İstanbul bölgesi hakemlerinden Fırat Aydınus yönetecek. Kritik mücadelede Fırat Aydınus’ın yardımcılıklarını ise Aleks Taşçıoğlu ve Erdem Bayık yapacak. Karşılaşmanın 4. Hakemi ise Abdullah Buğra Taşkınsoy olacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.