Denizlispor Ali Yavuz Kol ile anlaştı

SPOR 27.01.2021 - 16:42, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:57
 

Denizlispor Ali Yavuz Kol ile anlaştı

Yukatel Denizlispor, Ali Yavuz Kol'un sezon sonuna kadar geçici transferi konusunda Galatasaray Kulübü ile anlaşma sağladı. Ara transfer döneminde kadrosunu güçlendirmek isteyen Denizlispor, son olarak Galatasaray Kulübünde forma giyen 19 yaşındaki santrafor oyuncusu Ali Yavuz Kol ile sezon sonuna kadar anlaştı. Denizlispor tarafından yapılan açıklamada, “Kulübümüz, 19 yaşındaki santrafor oyuncusu Ali Yavuz Kol'un sezon sonuna kadar geçici transferi konusunda Galatasaray Kulübü ile anlaşmaya varmıştır. Ali Yavuz Kol'a hoş geldin diyor, yeşil-siyah formamız altında başarılar diliyoruz” ifadeleri yer aldı.

Yukatel Denizlispor, Ali Yavuz Kol'un sezon sonuna kadar geçici transferi konusunda Galatasaray Kulübü ile anlaşma sağladı.


Ara transfer döneminde kadrosunu güçlendirmek isteyen Denizlispor, son olarak Galatasaray Kulübünde forma giyen 19 yaşındaki santrafor oyuncusu Ali Yavuz Kol ile sezon sonuna kadar anlaştı. Denizlispor tarafından yapılan açıklamada, “Kulübümüz, 19 yaşındaki santrafor oyuncusu Ali Yavuz Kol'un sezon sonuna kadar geçici transferi konusunda Galatasaray Kulübü ile anlaşmaya varmıştır. Ali Yavuz Kol'a hoş geldin diyor, yeşil-siyah formamız altında başarılar diliyoruz” ifadeleri yer aldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.