Denizlispor Altınordu hazırlıklarını tamamladı

SPOR 04.12.2019 - 15:27, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Denizlispor Altınordu hazırlıklarını tamamladı

Ziraat Türkiye Kupası 5. eleme turunda yarın deplasmanda Altınordu ile karşılaşacak olan Yukatel Denizlispor, sabah yaptığı idmanla hazırlıklarını tamamladı.   Haluk Ulusoy Tesislerinde Teknik Direktör Mehmet Özdilek nezaretinde yapılan antrenmana sakatlığı bulunan Sapunaru katılmazken, kaleci Adam Stachowiak ve Kibong M’Bamba takımdan ayrı çalıştı.   DenizIispor’da ısınma çalışmasıyla başlayan antrenman, daha sonra iki grup halinde yapılan idmanla devam etti. Yaklaşık 1 saat süren idmanın ardından Altınordu maçı hazırlıkları tamamlandı.   Denizlispor’un Altınordu maçı kafilesi ise şöyle: TOLGAHAN ACAR HÜSEYİN ALTINTAŞ ZEKİ YAVRU OĞUZ YILMAZ ZAKARYA BERGDİCH EMRE SAĞLIK KADİR KURT RADOSLAV MURAWSKİ RECEP NİYAZ SEDAT ŞAHİNTÜRK BURAK ÇALIK OSCAR ESTUPİNAN MEHMET AKYÜZ ASIM AKSUNGUR MURATHAN SÜTÇÜ  

Ziraat Türkiye Kupası 5. eleme turunda yarın deplasmanda Altınordu ile karşılaşacak olan Yukatel Denizlispor, sabah yaptığı idmanla hazırlıklarını tamamladı.

 

Haluk Ulusoy Tesislerinde Teknik Direktör Mehmet Özdilek nezaretinde yapılan antrenmana sakatlığı bulunan Sapunaru katılmazken, kaleci Adam Stachowiak ve Kibong M’Bamba takımdan ayrı çalıştı.

 

DenizIispor’da ısınma çalışmasıyla başlayan antrenman, daha sonra iki grup halinde yapılan idmanla devam etti. Yaklaşık 1 saat süren idmanın ardından Altınordu maçı hazırlıkları tamamlandı.

 

Denizlispor’un Altınordu maçı kafilesi ise şöyle:

TOLGAHAN ACAR

HÜSEYİN ALTINTAŞ

ZEKİ YAVRU

OĞUZ YILMAZ

ZAKARYA BERGDİCH

EMRE SAĞLIK

KADİR KURT

RADOSLAV MURAWSKİ

RECEP NİYAZ

SEDAT ŞAHİNTÜRK

BURAK ÇALIK

OSCAR ESTUPİNAN

MEHMET AKYÜZ

ASIM AKSUNGUR

MURATHAN SÜTÇÜ

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.