Denizlispor Altyapı Tesisleri Yenileniyor!

SPOR 15.11.2017 - 10:23, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Denizlispor Altyapı Tesisleri Yenileniyor!

Denizlispor Kulübü Altyapı Takımlarının kullandığı tesisler yenilenmeye devam ediyor.   Denizlispor Yönetimi’nin öncelikle Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ile görüşme yapılarak, altyapı tesislerinin yenilenmesi konusunda tam destek alınan çalışmalarda öncelik Başkarcı Altyapı Tesisleri’ne verildi.   Kınıklı Altyapı Tesisleri’nin yenilenmesi ile ilgili ise Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin'e bilgi verilerek, destek sözü alındı. Daha sonra Gençlik ve Spor İl Müdürü Ahmet İbanoğlu ile görüşen Başkan Mustafa Üstek ve Başkan Yardımcısı Taner Atilla bu projelerde Gençlik Spor İl Müdürlüğü ile ortak çalışma kararı aldıklarını belirtti.   Ayrıca Kulüp Başkanı Mustafa Üstek'in talimatı ile maç günü yoğun olarak kullanılmayan kale arkasındaki bazı stadyum kapılarının kapatılması istendi. Bu sayede hem İl Emniyet Müdürlüğü’ne destek verilmesi, hemde özel güvenlik sayılarının düzenlenmesi kararlaştırıldı.      

Denizlispor Kulübü Altyapı Takımlarının kullandığı tesisler yenilenmeye devam ediyor.

 

Denizlispor Yönetimi’nin öncelikle Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ile görüşme yapılarak, altyapı tesislerinin yenilenmesi konusunda tam destek alınan çalışmalarda öncelik Başkarcı Altyapı Tesisleri’ne verildi.

 

Kınıklı Altyapı Tesisleri’nin yenilenmesi ile ilgili ise Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin'e bilgi verilerek, destek sözü alındı. Daha sonra Gençlik ve Spor İl Müdürü Ahmet İbanoğlu ile görüşen Başkan Mustafa Üstek ve Başkan Yardımcısı Taner Atilla bu projelerde Gençlik Spor İl Müdürlüğü ile ortak çalışma kararı aldıklarını belirtti.

 

Ayrıca Kulüp Başkanı Mustafa Üstek'in talimatı ile maç günü yoğun olarak kullanılmayan kale arkasındaki bazı stadyum kapılarının kapatılması istendi. Bu sayede hem İl Emniyet Müdürlüğü’ne destek verilmesi, hemde özel güvenlik sayılarının düzenlenmesi kararlaştırıldı.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.